SPAMCOP HOME · SPAMCOP FAQ · NEWSGROUPS · FORUM FAQ · WEBMAIL · SSL WEBMAIL · SPAMCOPWIKI


 Other words, data, places -->  SpamCop Pages V  FAQs & Words V  Newsgroups V  WebMail V  News-Recent Stuff V   Poll on menu

------>------> Latest and Current Announcements <------<------

Welcome Guest ( Log In | Register )

> This is a User to User Support Forum

The primary mode of support here is peer-to-peer, meaning users helping other users. (please remember this at all times!)
Another try:
This forum is composed of people who have used spamcop and those who are learning about anti-spam efforts.

> Links fail to resolve during detailed analysis, Possible broken thread
hbutz
post Nov 4 2007, 04:28 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 13-August 04
Member No.: 2364



I probably fall into the minority here. I usually report spam one at a time using a detailed analysis, rather than just selecting dozens at a time. There is a bug in the detailed analysis which has gone unresolved for many months. The output will say "Resolving link obfuscation" then not resolve anything.

The only way to force Spamcop to resolve to the link is to reload, often several times until it finally resolves the link. Attached is a screen snapshot of the software not doing what it is supposed to do.

Moderator Edit: off-site link removed.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

- Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2014 - 09:33 PM