Jump to content

cschreiber

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cschreiber

  1. Hi, thanks. Sorry for the late reply; it's been a heck of a month. I've sent the email with the payment and account details to the email address you mentioned. Please let me know if you've received it. Thanks!
  2. Hi, I had two email accounts registered with Spamcop. I got my renewal notices at the end of April and renewed both, but my second one seems to be deactivated and I can't manage to get back in. I tried to open a ticket, but have gotten no response, yet. What's the proper way to get in touch with someone from support for this? Cheers!
  3. David, Thanks; that was what I was afraid of. It appears that no one is manning the helm, so to speak, at the mothership. Granted, I only wrote last week, but even an autoreply saying that they got my message would be nice. If this is indicative of the level of their support, I have little to no hope that they can resurrect my business account, which makes me very sad, especially given that I renewed within the grace period. Cheers
  4. Don, Stupid question, but how long should it take for support to get back to me? I haven't gotten any sort of acknowledgement from them that I even emailed them.. 😕 Cheers
  5. I was almost sure that this would have been answered, but the search functions are either not firing on all cylinders or I'm not (very likely the latter of the two). I managed to finally wrestle IMAP out of spamcop after miserably failing at setting up a POP address, but I'm really struggling with SMTP; no matter what I try, I get an auth error. Here are my steps thus far; could someone kindly sanity-check me? Server: smtp.cesmail.net username: <username>[at]spamcop.net password: <username[at]spamcop password> Use SSL: Yes Auth: Password Port: 587 I'm really stumped, here. This isn't rocket science, but I must be missing something blindingly obvious. Any thoughts or other pearls of wisdom? If this has been answered somewhere else, a crosslink would be muchly appreciated. I've looked through this link here: http://forum.spamcop.net/scwik/SmtpAuth and that didn't seem to help. Thanks!
  6. cschreiber

    SMTP mail setup for spamcop and iPhone

    Hi, thanks for the reply. I probably should have been more specific; my bad. I toggled SSL on/off and flipped the ports between 25 and 587 (in both on/off SSL switches). Sadly, no joy on either one and I still keep getting the error. I'm hoping that it's something simple that I'm missing... Cheers
×