bellboy

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bellboy

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

315 profile views
  1. yes you can...
  2. Its solved. The admin helped to solve it....
  3. btw...what member gare said i already did that few times....nothing...same errors... But it also says: Paste headers (or entire intact email) Lol....so all in one or seperate...i tried all.
  4. Ive send a mail to deputies admin spamcop net maybe i get a reply.....if not i will drop this cause it takes to much time and it shouldnt be like this...
  5. Im not the only one as this topic shows: And solved?? no....no more replies...
  6. Interesting to say is that: when i get spam its received at my email @ chello.nl . Years after that it changed to > my email @ upcmail.nl , but UPC bought Ziggo because of its destroyed name. But my email isnt created with a Ziggo.nl
  7. I tried what you suggested but still i get: Host mc20.tb.mail.iss.local (checking ip) IP not found ; mc20.tb.mail.iss.local discarded as fake. Sorry, SpamCop has encountered errors: The email sample you submitted for (my mail) appears to traverse more than one domain. Please ensure that you configure each mailhost individually and in order. Proceed here: <https://www.spamcop.net/mcgi?mhc2=TbjePgRtE2MKb0HP>
  8. Hello, im submitting the spam here: https://www.spamcop.net Im using program mailbird to get full text It still shows here resolve incomplete mailhost configuration. When i click that i still get: 500 Internal Server Error Sorry, your request could not be processed. Typically, this is the result of a temporary problem. Please re-try the operation which caused this error in a minute or two. You can even leave this error screen open and use your browser's "reload" button to re-try. Please do not press reload repeatedly though. Pressing the button more often does not resolve the problem faster. It just makes a bad situation worse. If you believe this is a bug which occurs only under specific circumstances or have observed the problem frequently, please contact us with a full description of the problem.
  9. Hello, long time ive been here but im getting the idea Spamcop is abandoned ? Reason why i think this , is because the admin never replied to the mail ive send long ago. (spamcop admin) Second.....submitting spam doesnt work anymore with my email address. It says it couldnt find ip while all was available in the source. So this wasnt first time cause it did this many times before, thats why i contacted admin....which was suggested here... Added my amail again to get it working but no luck. I receive the mail, grab the contents put it in top area and i get the following: Host mc20.tb.mail.iss.local (checking ip) IP not found ; mc20.tb.mail.iss.local discarded as fake. Sorry, SpamCop has encountered errors: The email sample you submitted for (my email) appears to traverse more than one domain. Please ensure that you configure each mailhost individually and in order. Proceed here: <https://www.spamcop.net/mcgi?mhc2=TbjePgRtE2MKb0HP> But using the link: https://www.spamcop.net/mcgi?mhc2=TbjePgRtE2MKb0HP Shows: 500 Internal Server Error Sorry, your request could not be processed. Typically, this is the result of a temporary problem. Please re-try the operation which caused this error in a minute or two. You can even leave this error screen open and use your browser's "reload" button to re-try. Please do not press reload repeatedly though. Pressing the button more often does not resolve the problem faster. It just makes a bad situation worse. If you believe this is a bug which occurs only under specific circumstances or have observed the problem frequently, please contact us with a full description of the problem. So i have no idea what to do....its a crappy system....errors etc ...the same showed months ago. Nothing changed. Anyone know more about this failing system or what to do?
  10. Yes, i did...to both accounts..
  11. It seems im getting the same error i found in 2004 "appears to traverse more than one domain" Proceed here: <https://www.spamcop.net/mcgi?..................xxx> But that results in: 500 Internal Server Error Sorry, your request could not be processed. So why the link if it results in a 500 ?
  12. I noticed that his previous email was (at) spamcop. That doesnt work anymore? And its spro.net ?
  13. Sorry i dont know what you mean by that... Can you explain ?
  14. Hello, I added my company mail long ago and that worked perfect. I used Zimbra. Now i moved to using Open-xchange. That is offered by my hosting company. Now i had to run the wizzard to get my email verified. I started and 4 mails were send to me with a few options to send out the headers. I forwared them to the correct addresses. After that, nothing happend anymore. I did it twice, still noting. I dont know what should happen, but my email isnt added so i cant use the service.. Whats wrong?
  15. Well i assume it shouldnt be any problem for spamcop to block this persion. But the fact that this is happening,...basically the spammer says.....i dont give a fu** who spamcop is, ill spam you're forums anyway.