Jump to content

milespware

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milespware

  1. I don't understand as its never added unknown hosts and ip addresses before. I have added lots of mail hosts before and it has just literally added the correct name (as I specified) 1 IP address and 1 Mailhost. this one however when I try to add it all the other hosts / IPs appear and they are nothing to do with my domain and I just don't understand why? we dont route our email via any other host or relay, it is a simple Exchange server with 1 MX record / IP address which sends email out via DNS / SMTP the reason for adding the domain is so I can report spam and of course our IP doesn't get blocked but I don't have access to a PC at that domain to get the email header from Outlook so I get the emails to that domain forwarded to me I then send the spam reports from there (as I've done many times before with other domains) and its worked fine before. any help really appreciated.
  2. I needed to add a new mailhost as I have done several times before without any problems. so I clicked Add new hosts, received 2 emails (there are 2 mail hosts for the domain), clicked the link on the first received email and copy / pasted the header and mail content into the appropriate boxes and yes there is a new host added but it has 10 hosts listed, 2 are correct but the other 8 I haven't got a clue what they are or where they have come from, the mailhost name doesn't match the name I chose when I was adding the new mailhost and there are 4 IP addresses added when there should have only been 1 or 2 max..... my domain is uk-asbestos.com, mail servers are mail. & mail1. both have same IP address, I called it WFG... but after I added the new host I have: Mailhost name Fairchild.co.uk email address is correct (me[at]uk-asbestos.com) Hosts / domains: mail1.fairchild.co.uk, uk-asbestos.com, Fairchild.co.uk, mail.fairchild.co.uk, mail.uk-asbestos.com, mailrouter.Fairchild.co.uk, loci.tree.uk.com, tree.uk.com, uk.com, inaddr.btopenworld.com Relaying IPs: 212.87.84.49, 81.133.92.147, 213.162.107.170, 213.123.133.21... what is going on here, is the interface broken or something??? any assistance appreciated
  3. can anyone help with this? I only have 1 MX record now but if I try and add I still get all the other hosts and ip addresses added that don't belong to the domain???
  4. when I look at the email header of an email from that domain none of the other servers are mentioned, they have a simple setup 1 domain with 2 MX records pointing to an exchange server via BT fixed IP address that sends email via a relay that I manage, I don't recognise any of the other hosts. I really don't understand??? email header: Received: from mail.mileshosting.com (109.108.140.98) by mail.pcs.uk.net (192.168.20.251) with Microsoft SMTP Server id 14.3.266.1; Wed, 20 Jan 2016 03:20:43 +0000 Received: from mail.uk-asbestos.com ([81.133.92.147]) by mail.mileshosting.com ; Wed, 20 Jan 2016 03:20:36 +0000 Received: from SERVER (192.168.0.250) by SERVER.wfg.local (192.168.0.250) with Microsoft SMTP Server id 14.3.224.2; Wed, 20 Jan 2016 03:20:31 +0000 MIME-Version: 1.0 From: <SBSMonAcct[at]uk-asbestos.com> To: <sbsadmins[at]uk-asbestos.com> Date: Wed, 20 Jan 2016 03:20:31 +0000 Subject: Summary Network Report Content-Type: multipart/mixed; boundary="--boundary_18_f01e8854-40b4-4f09-87b1-cc1db155e2af" Message-ID: <60924b32-79e8-45b0-a32e-86aeed5c423e[at]SERVER.wfg.local> Return-Path: SBSMonAcct[at]uk-asbestos.com X-Auto-Response-Suppress: DR, OOF, AutoReply X-MS-Exchange-Organization-AuthSource: SERVER1.pcs.local X-MS-Exchange-Organization-AuthAs: Anonymous X-MS-Exchange-Organization-PRD: uk-asbestos.com X-MS-Exchange-Organization-SenderIdResult: None Received-SPF: None (SERVER1.pcs.local: SBSMonAcct[at]uk-asbestos.com does not designate permitted sender hosts) X-MS-Exchange-Organization-AVStamp-Mailbox: MSFTFF;1;0;0 0 0
×