Jump to content

Dr. Dice

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dr. Dice

  • Rank
    Member
  • Birthday 10/21/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Denmark
  1. Dr. Dice

    Another take on the new look

    Not guite but close, the NN version still looks nicer in NN :-) But ... it works now in IE and NN .... and thats whats importen.... :-)
  2. Dr. Dice

    Another take on the new look

    Finaly.... After all my post in the old thread "New Look Browser Issues" Now spamCop works on my IE 5.1.7 on Mac OS 9.2.2 (By mistake in the old post i have said that i used IE 5.2.2, Sorry) However the look isn't as nice as in my NN 7.02 Good work julian: Havent tested in Opera. but here is some screenshots from my IE and NN I dont know why the picture aint showing ? bu ill try with links IE screenshot NN screenshot
  3. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    Ok. I was a littel to quick. its only the submit page that works When i click the "process spam" Bottom the site goes blank and the browser freez, Ill have to force quit. When i restart the browser and log on agin to spamcop i can see that i now have a unreporteted spam and im askd if i want to report it. if i click "report now" the browser freez agin well well well. it look like its getting closer to work in mac IE, but ther is stil some work to be don. i think its abouth the scripts. not the stylesheet.
  4. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    Abouth the JS error in Opera 6.03 on mac OS 9.2.2 Its the same in Opera. However her i get that error, i dont get it in IE. Cant it bee this that IE is choking on ??? It looks like after you corected the old error IE start working ??? P.S. Im sorry for my poor english, hope you understand my.
  5. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    I dont know what happend or what you have don . but now it works on my IE 5.2.2 on mac OS 9.2.2 however it looks like its having truble loading the last part of the "Official endorsments:" part and the "PayPal Donate" bottom it tok abouth 3 min to finsh the load. Can it bee somthing in the JScript that IE didnt like ??? keep op the god work
  6. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    Julian Well ther is no more a error in line 293 now its in line 278 Error: name: TypeError message: Statement on line 278 : Expression evaluated to null or undfined an is not convertible to Object: a.getAttribute("rel") Opera 6.03 on MAC OS 9.2.2
  7. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    Julian I know, but its not nice to point fingers if one own work is not wright And getting the HTML to validate will make it wright to say that its the IE that is bad, and not the site Well try run the submit site true the HTML validator on http://validator.w3.org/ ther is 65 erros (If trying to validat as transitional 29 erros) The doctype dont work it shud say < !DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">or < !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"> not < !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Strict//EN"> Ther is no encodingtype like < meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8"> or < meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=ISO-8859-1"> abouth validation errors , her is some of them: Line 17, column 17: there is no attribute "LANGUAGE" < scri_pt language="java scri_pt" type="text/java scri_pt" src="http://www.spamcop.net Line 22-23-24-25-26 and 28 document type does not allow element "INPUT" here; missing one of "P", "H1", "H2", "H3", "H4", "H5", "H6", "PRE", "DIV", "ADDRESS" start-tag < input class="small" type="submit" value="Login:"> Line 29, column 54: general entity "returnurl" not defined and no default entity ...ww.spamcop.net/mcgi?action=loginform&returnurl=%2F%3Fcode%3DY19CJHlmd2IoIoXl" Line 29, column 63: reference to entity "returnurl" for which no system identifier could be generated ...p.net/mcgi?action=loginform&returnurl=%2F%3Fcode%3DY19CJHlmd2IoIoXl">Advanced Line 29, column 53: entity was defined here ...www.spamcop.net/mcgi?action=loginform&returnurl=%2F%3Fcode%3DY19CJHlmd2IoIoXl Line 29, column 94: document type does not allow element "A" here; missing one of "P", "H1", "H2", "H3", "H4", "H5", "H6", "PRE", "DIV", "ADDRESS" start-tag ...urnurl=%2F%3Fcode%3DY19CJHlmd2IoIoXl">Advanced< /a> Line 30, column 6: end tag for "FORM" which is not finished < /form> Line 36, column 8: there is no attribute "ALIGN" align="top" border=0 Line 36, column 21: there is no attribute "BORDER" align="top" border=0 That was some of them , Try for you self and you'll find them
  8. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    about spamcop and MAC OS 9.2.2 it seem to work with with Opera 6.03 Buth with a java scri_pt execution error when loading the submit side Error: name: TypeError message: Statement on line 293 : Expression evaluated to null or undfined an is not convertible to Object: a.getAttribute("rel") the same error shows on all the sides when processing spam and reporting them The Google ads did not show on the submit page, showd on the other the submitside keeps trying to load somthing... but it works
  9. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    OK All that talk abouth CSS2 but 3 of the stylesheets AINT valid CSS 2 The: common.css default.css And: clean.css And all the pages is NOT HTML 4.01 valid. Mayby it voud bee a good ideer to get that right before blaming IE ???
  10. Dr. Dice

    New Look Browser Issues

    The 24/6 18.00 (cet) i came home and open my mailbox and found 2 spammails. i opend my Explore and connected to spamcop to submit my spammail whit the copy/past form (As i have don for more than a year now) Abouth 20.30 i got a new spam and wanted to report it. so agin i open my Explore but now i cant conect my explore simply freez when loading the page, I'll have to force Quit :angry: I then tryd connecting whit my Netscape, and BINGO. i works. but now i see a new desing the last 2 days i have tryd connecting whit my Explore but with no luck ? What is happenning ??? Dos the new design not work on my Explore ?? I use IE 5.2.2 and NN 7.02 on Mac OS 9.2.2 It works on my NN 7.02 but not on my IE 5.2.2 In the time betwen spamcop working on my IE and not working, i have made no changing on my computersettings, or websetting. I dont get this and hope someone can tell my whats is going on here, why cant i connect with my IE. in the statusbar on the IE it looks like its frezzing while loading some .gif or .jpg files. I realy hope someone can help mee
×