Jump to content

jrsherrard

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jrsherrard

  • Rank
    Member
  1. jrsherrard

    Spamcop Alternatives?

    A few weeks ago, someone mentioned marxmail from computer tyme hosting as a possible alternative. Has anyone tried it out? js
  2. jrsherrard

    No new mail arriving

    Same here since 6:20 PDT. sigh
  3. jrsherrard

    Spamcop Webmail Down

    I'm down as well.
  4. jrsherrard

    Spamcop Webmail Down

    My email started coming in a half hour ago. Wonder if we'll ever have an explanation...
  5. I fear I'll be switching off the gray list for the time being. I tried it today, and it sadly failed my simplest of tests. Eight hours ago, I sent an email from a whitelisted address to a spamcop filtered email account and it still hasn't arrived. I love the idea of the gray filter but until it has a few safeguards to ensure legit mail hasn't been lost or delayed beyond a reasonable time, I'll wait to implement. JRS
  6. Thanks so much to you both for spending so much time on this. I'm forwarding your analyses to my ISP. When I have a response, I'll post it. Best--Jean
  7. Thanks again for your patience. I've only ever submitted spam to be parsed, not knowing that there were other purposes for tracking URLs. All right then. Here's the tracking URL of one of the emails: Here is your TRACKING URL - it may be saved for future reference: http://www.spamcop.net/sc?id=z681571872z38...290553c7583407z Any less muddy? Jean
  8. Does the following provide any clues? I see that X-spam status recognizes there's a missing subject. If this doesn't include it, where would I find the tracking URL? From paul[at]dorpat.com Fri Oct 8 20:41:18 2004 Return-Path: <paul[at]dorpat.com> Delivered-To: spamcop-net-sherrard[at]spamcop.net Received: (qmail 12677 invoked from network); 9 Oct 2004 03:40:02 -0000 Received: from unknown (192.168.1.103) by blade6.cesmail.net with QMQP; 9 Oct 2004 03:40:02 -0000 Received: from news.zipcon.net (209.221.136.9) by mailgate2.cesmail.net with SMTP; 9 Oct 2004 03:40:01 -0000 Received: from zipcon.net (zipcon.net [209.221.136.5]) by news.zipcon.net (8.12.8/8.12.8) with SMTP id i993XGSC032038 for <sherrard[at]spamcop.net>; Fri, 8 Oct 2004 20:33:16 -0700 Date: Fri, 8 Oct 2004 20:33:16 -0700 From: paul[at]dorpat.com Message-Id: <200410090333.i993XGSC032038[at]news.zipcon.net> Received: (qmail 4990 invoked by uid 565); 8 Oct 2004 20:42:37 -0700 Delivered-To: sherrard[at]zipcon.net X-spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.0.0 (2004-09-13) on blade6 X-spam-Level: * X-spam-Status: hits=1.7 tests=MISSING_SUBJECT,MSGID_FROM_MTA_HEADER, NO_REAL_NAME version=3.0.0 X-SpamCop-Checked: 192.168.1.103 209.221.136.9 209.221.136.5 X-SpamCop-Disposition: Blocked bl.spamcop.net X-SpamCop-Whitelisted: paul[at]dorpat.com
  9. Sorry about my lack of clarity. I am once again receiving emails with complete subject lines and have been since I first posted here yesterday. My original posting was an attempt to figure out if this was a known issue or not. I've gathered, from the responses, that it is not. The email I quoted from my ISP simply expressed their mystification as to why their qmail 1.03 server sending to spamcop should respond (only occasionally) by mangling the subject lines. The email I quoted in my second post yesterday was what the text of the subjectless email looked like - ie, the exact body text of the email. My email is forwarded from my ISP to spamcop, and I use pop.spamcop.net to retrieve. And the truth is, I don't know what the conflict was and neither does my ISP. Its just that it's now happened twice and it's puzzling. I have emailed my ISP and will post any other relevant info he comes up with. Thanks so much for your time. Jean
  10. Reading between the lines, I must assume that this is an experience entirely unique to me. In other words, mangled headers have never occurred before at spamcop. Unless I include the first time it happened to me, several months ago. Again, no subject indicated in these messages. Here, for example, is what the message body looks like: From paul[at]dorpat.com Sat Oct 09 03:42:37 2004 Return-Path: <paul[at]dorpat.com> Received: (qmail 4982 invoked from network); 8 Oct 2004 20:42:37 -0700 Received: from unknown (HELO dorpat.com) (63.249.15.84) by mail.zipcon.net with SMTP; 8 Oct 2004 20:42:37 -0700 Date: Fri, 8 Oct 2004 20:39:56 -0700 Mime-Version: 1.0 (Apple Message framework v553) Content-Type: text/plain; delsp=yes; charset=US-ASCII; format=flowed Subject: Good pics of road - looks like Afganastan in these From: Paul Dorpat <paul[at]dorpat.com> To: Jean Sherrard <sherrard[at]zipcon.net> Content-Transfer-Encoding: 7bit Message-Id: <E3AF23E0-19A4-11D9-A61A-0003937007C2[at]dorpat.com> X-Mailer: Apple Mail (2.553) X-spam-Level: X-spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.64 (2004-01-11) on sim.zipcon.net X-spam-Status: No, hits=-4.0 required=3.0 tests=AWL,BAYES_00 autolearn=ham version=2.64 images.google.com/imgres?imgurl=http://www.discoweb.org/quilomene/ Q9.jpg&imgrefurl=http://www.discoweb.org/quilomene/ &h=600&w=400&sz=76&tbnid=BbClBK1u2uIJ:&tbnh=132&tbnw=88&start=14&prev=/ images%3Fq%3Dcolockum%2B%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26sa%3DG
  11. First, forgive my near complete ignorance in these matters. For the second time in the last six months, my email has been stripped of subject headers, which are dumped into the body of the message. It happens on my ISPs end, but they don't really understand why. Here's a portion of my relevant correspondance: "On Oct 9, 2004, at 1:04 PM, Dan Pewzner wrote: Hi Jean, Sorry about that. It happens when I route email through one of our mail servers here. I don't understand why it only happens to spamcop.net mail though. Its very odd-- if I have your email go from a qmail-1.03 server to a sendmail (8.12.8) server, somehow spamcop doesn't like the headers. No other servers have any problems. Thanks, Dan" Any suggestions? Solutions I can relay to my ISP? Thanks--Jean
  12. Greetings, I've tried posting this in the newsgroups and was informed the forums are now the appropriate place to ask questions of admin and informed users. Over the last couple of days, my email has been stripped of subjects and attachments. Both have been inserted into the body of the email as text. This appears to be the case when the email (or spam) is viewed using webmail, dl'ed into Outlook Express or into Mac mail. No subjects, no attachments separate from the body of the message. I've made no changes to my spamcop account over the last two days and my ISP assures me that everything looks fine on their end. I tend to believe them, as three other e-addresses I've assigned to family members using the same ISP are completely fine - except that none of them filters through SC. Again, no problem with three of four identical accounts, except the one filtered through SC. I've made absolutely no changes of any kind in my account set up, either with my ISP or SC. This all began without warning after three years trouble free SC use. Could someone in admin please check my account for bugs? Thanks, Jean
×