Jump to content

xzr1tv

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xzr1tv

  1. This problem has recently (last 7-10 days) popped up. Every report I attempt to submit, ends up with this or similar: Parsing header: host 2002:a81:8705:0:0:0:0:0 (getting name) no name 0: Received: by 2002:a81:8705:0:0:0:0:0 with SMTP id x5-v6csp1438670ywf; Thu, 24 May 2018 07:42:11 -0700 (PDT) No unique hostname found for source: 2002:a81:8705:0:0:0:0:0 Possible forgery. Supposed receiving system not associated with any of your mailhosts Will not trust this Received line. Mailhost configuration problem, identified internal IP as source Mailhost: Please correct this situation - register every email address where you receive spam No source IP address found, cannot proceed. The email was sent to my GMAIL address, I then tried to reprocess my MAILHOSTs configuration for GMAIL. No help! Any ideas? Tracking URL is: https://www.spamcop.net/sc?id=z6466300524z8c4f8dd4c37bd064db31639836fe7077z
  2. I can also confirm the problem for both popping YAHOO and GMAIL. Last mail appears to have come in at about 7:41 US Eastern.
  3. The pop process from YAHOO & GMAIL servers, seems to have stopped after about 4:45PM US Eastern time today! I have mail waiting on yahoo servers. Yahoo Mail pops from pop.att.yahoo.com GMAIL Mail pops from pop.gmail.com Also the 'configure' page, both servers show an error count of 0 and a last error of none. TIA !
  4. Interesting...... I have ALL BL's on, PLUS Greylisting enabled, and I see very little spam make it past SPAMCOP. I use ATT(YAHOO) for my emauil. Their filters catch about 4-5 a day, and 1-2 are false. SPAMCOP a few that ATT misses..
  5. I would vote to tag it as closed for now... I have not seen any re-occurances in the last 2 weekends. Also some digging seems to indicate Yahoo was screwing around (aka planned changes) with their server and email farms...
  6. Problem seem to be back, with a vengance!! I had problems since Friday, but just kept waiting it out... (Reason: I had problems earlier in the week and they cleared themselves) It is appearing that SPAMCOP is unable to 'pop' Yahoo servers... At first it was various error codes including "Unknown error".... Now I have getting "cannot contact server" It appears there is something broke on one end or the other.... I would like to point fingers [at] Yahoo, but I have other family members that 'pop' Yahoo servers fine, from within OUTLOOK. Is it possible that the SMAPCOP server(s) and or process(es) need to be restarted? Thanks! I will also send a note to SERVICE Ca
  7. Appears to be cleaning up in the last half hour... strange.
  8. I realize (from a prior note to admin) that popping of mail is on a 'every so often basis', whose time interval gets elongated every time the server says basically "I'm busy, go away"... However sinze Friday, the popping has been very erratic. Right now I have mails stting on Yahoo server since Firday 7:37AM (US Eastern) Once in a while one or 2 make it. Sometimes a batch makes it in. But I still 150+ in yahoo inbox SPAMCOP is now showing 'unknown error 24 GMAIL pops fine, and consistent. Is this on SPAMPCOP's end, or has YAHOO dorked their server farm again? Thanks!!
  9. Appears RESOLVED [at] 9:43AM US Eastern, at least for me!
  10. Same here. Error count is zero. Last error code is 0. I also sent a note to support[at]spamcop......
  11. xzr1tv

    New Beta Popgate server

    It WAS fixed and I did use popgate2 to pick up mail from - pop.yahoo.att.com - popgate2.cesmail.com (3 accounts) - pop.gmail.com But now is broke again...... However, pop.gmail.com seems to be working. Error returned is "cannot contact server"
  12. xzr1tv

    New Beta Popgate server

    Just had successful 'pop's on all servers with no errors! Thanks to whomever fixed it!!
  13. xzr1tv

    New Beta Popgate server

    I am having same problems, but not just with popgate2.cesmail.net, Also pop.att.yahoo.com and pop.gmail.com I reset all my passwords It seemed to pop again and then die... Openned a 'ticket' via service[at]spamcop.net
  14. I have just noticed (it may have been going on for a while, or always) that smtp.cesmail.net, fails a 'Reverse DNS' test. Some of the sites I send to, add a very high spam score for this and/or reject the mail. Is this normal? Or can the records be updated to 'reverse DNS' works? Thanks!!
  15. Today, for the first time I tried to send a very large email bia SMTP.CESMAIL.NET I got back the response(from OE): The message could not be sent because its size exceeded the server's limit. You can use the option, located in Tools | Accounts | Properties | Advanced, to break messages into smaller parts. Subject 'Fw: Pete's Homecoming...', Account: 'Prodigy', Server: 'smtp.cesmail.net', Protocol: SMTP, Server Response: '552 5.3.4 Error: message file too big', Port: 587, Secure(SSL): No, Server Error: 552, Error Number: 0x800CCC6D Is there a way to override that size? TIA
  16. Thanks... 1) Yup I know of the alternatives, I am just trying to make it easy for one or more receipients who are basically PC illiterate! 2) What's wierd is that it made to to me, via SPAMCOP servers... GMAIL---> ATT YAHOO ---> SPAMCOP ---> popped into OE 3) I know that many people say that mail should not be used for that purpose. What is happenning is that the output of digital cameras is getting bigger and bgger...
  17. I knew that POP and IMAP were not related... but I made 'logic jump'... If they were doing work for IMAP on the servers, they could have been screwing aroung with various processes on a server or stopping/restarting servers which then could have affected the POP service.... I also figure whatever change was last made to the box, however seeminging unrelated, is the one in the cross-hairs...
  18. Same problem here. Webmail works fine (so ID/pasword combination is good) I did see this message, but that was for yesterday, and no indication of today. Oct 1, 2007 [15:40 EDT] We are finalizing the IMAP upgrades today. IMAP service (including webmail) may give errors if you access your e-mail during the upgrade. If you see errors, please try again later today. Both webmail and external IMAP servers (mail.spamcop.net/imap.spamcop.net) will be upgraded by the end of the day. In addition, this is what OutlookExpress is seeing... There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'Prodigy', Server: 'pop.spamcop.net', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR Login failed.', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92
  19. 1) I am talking about the WebMail interface. 2) Here is the usual scenario A) I go to the HELD MAIL folder. I am usually looking at 1-99 messages there. C) I may delete / whitelist a few, sometimes D) I then SELECT ALL. E) Then REPORT ALL F) Click the confirmation G) Then I am presented with a screen of usually 1-5 message H) Go back to STEP D, looping until all message are gone.
  20. Here are two quirks I am seeing: 1) I beileve I am seeing the same thing as the OP. A) I might have n messages in my inbox on webmail When I pop the messages, I sometimes get message that were not in my Inbox, C) The change of Webmail software was NOT a definate 'trigger' on the problem. It was happening before, but not a frequently. 2) There is another quirk in HELD MAIL. A) Let's say I am looking at N messages. I do quick reporting... there are X more messages C) Sometimes this may happen over and over again. It does not appear that the messages are just then coming in. D) This is a quirk, at least for me, since WEBMAIL went from BETA to PRODUCTION-LIVE.
  21. Here is a 'crude' workaround until the problem is fixed (or to phrase it another way, the enhancement is made)..... When you want to go to a specific page APPEND ?page=2 to the URL while reviewing... You can put whatever page number you would like... (Incidently, this work great too, when review your whitelist/blacklist enteries for addresses)
  22. I have notifications turned on for some topics. As of about a day or 2 ago, Subscription notifications are being tagged as bulk(spam) by Yahoo's servers. They are tagging zeta.cesmail.net (64.88.168.67)... However "Quick Reporting Data" sc-app5.spamcop.net ([204.15.82.24]) is not being tagged. I assume those are in two different centers......
  23. Ok, If I enable greylisting, do I in effect not help the SPAMCOP system? That is, if 'greylisted' mail is never seen, it never can be reported on.... I do 'pop' all of my mail. What I am using this for is bascially 'greylisting' people who send to my [at]spamcop.net address.
  24. I attempted to send an email to a known corporation (Ashley Funrniture) ashleyfurniture.com via c60.cesmail.net It bounced back with an error message indicating 5.1.0 - Unknown address error 554-'Service unavailable; Client host [216.154.195.49] blocked using bl.csma.biz; http://bl.csma.biz/cgi-bin/listing.cgi?ip=...mp;src=ewr' Further checking on DNSSTUFF.COM indicates, it is also on the another version of their list, plus 1 other list. But the site(bl.csma.biz) did give a 'removal' button, which I used... A second list on bl.csma.biz had not removal option... Also the other size (http://www.wpbl.info/) gave a removal button, which I used..
  25. Other people are receiving the following notices. I am just givng you and early heads-up.. I made the changes and all is well.. Dear AT&T Yahoo! Member, We're making some security improvements to your AT&T Yahoo! service. These changes will affect members who send or receive email from a desktop or mobile client program, such as Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Eudora, Apple Mail, or Thunderbird. To continue sending and receiving email with your desktop or mobile email client program, please take the following steps by March 30, 2007. 1. Open your email client program. 2. Locate the email account settings for your particular client. 3. Change the POP server to pop.att.yahoo.com. 4. Change the SMTP server to smtp.att.yahoo.com. 5. Change the SMTP port to 465 and check the option labeled Use an encrypted connection (SSL). 6. Change the POP3 port to 995 and check the option labeled Use an encrypted connection (SSL). ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The help note [at] http://help.sbcglobal.net/article.php?item=287 has also been revised.... MemberID[at]ameritech.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]att.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]flash.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]nvbell.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]pacbell.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]prodigy.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]sbcglobal.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]snet.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]swbell.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com MemberID[at]wans.net pop.att.yahoo.com smtp.att.yahoo.com --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I tried the settings.. .they work! Some notes: A ) On Spamcop, all I had to do is change the name and enable SSL. Port 995 is the default B ) When making the SMTP port changes in Outlook Express.. FIRST click the box to use SSL and THEN change the port number, otherwise it will flip it back (forwarded for ATT Midwest forum user on DSL reports)..
×