Jump to content

pollardd

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pollardd

  • Rank
    Newbie
  1. Hi There, Sorry I was slack and didn't get back to you. To many things going on at once. I'll remove the ISP from my mail hosts and add them back in again. If it happens again I'll post the Tracking URL along with all the other details I can find. Thanks David.
  2. Hi There, I have just tried to report a spam message using the web interface. In the report I receive and before I submit it I see the following message. Possible forgery. Supposed receiving system not associated with any of your mailhosts I have registered the email account that I received this message from. I had a look in the header of the email and my ISP's server was listed as follows. mail18.syd.optusnet.com.au I went to the mailhost tab on the top of the page and then to the Hosts/Domains drop down list for Optusnet there are 14 servers listed and one of them was shown as mail018.syd.optusnet.com.au (Note the 0 before the 18) mail18.syd.optusnet.com.au wasn't listed. I guess this is why it thinks it isn't one of my servers. Has the header actually been forged or is there an incorrect host entry in Spamcop’s database. I suppose Optusnet could have renamed something. Anyway, Is there anything I can do about this? Thanks in Advance David.
  3. Hi There, It seems like it is fairly important to get the Mailnost setup right and I don't want to black list myself I receive mail from two accounts that I want to use to report spam. However one does not forward to the other. My primary account is on an Exchange server of which I am the administrator. I have already set that account up and it seemed fairly straight forward. My secondary account is from my personal ISP and I pop to it and pick up my mail that way. Should I just add the second account on the Mailhost tab on the spamcop web page or should it be done another way? Thanks in advance. David
×