Jump to content

pollardd

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pollardd


  1. Hi There,

    I have just tried to report a spam message using the web interface.

    In the report I receive and before I submit it I see the following message.

    Possible forgery. Supposed receiving system not associated with any of your mailhosts

    I have registered the email account that I received this message from.

    I had a look in the header of the email and my ISP's server was listed as follows.

    mail18.syd.optusnet.com.au

    I went to the mailhost tab on the top of the page and then to the Hosts/Domains drop down list for Optusnet there are 14 servers listed and one of them was shown as

    mail018.syd.optusnet.com.au (Note the 0 before the 18)

    mail18.syd.optusnet.com.au wasn't listed.

    I guess this is why it thinks it isn't one of my servers.

    Has the header actually been forged or is there an incorrect host entry in Spamcop’s database. I suppose Optusnet could have renamed something.

    Anyway, Is there anything I can do about this?

    Thanks in Advance

    David.


  2. Hi There,

    It seems like it is fairly important to get the Mailnost setup right and I don't want to black list myself :)

    I receive mail from two accounts that I want to use to report spam.

    However one does not forward to the other.

    My primary account is on an Exchange server of which I am the administrator.

    I have already set that account up and it seemed fairly straight forward.

    My secondary account is from my personal ISP and I pop to it and pick up my mail that way.

    Should I just add the second account on the Mailhost tab on the spamcop web page or should it be done another way?

    Thanks in advance.

    David

×