Jump to content

rottielover

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rottielover

  • Rank
    Newbie
  1. I used the File Export fuction and it worked just fine. Just seems like I should have been able to use the Page Source view .... Anyway my problem is solved, but it could be worth looking into anyway.
  2. I considerd the export, send as attachment, but I was wondering more why my spam reports are fine, but the registration system isn't. I have already submitted an email, I just wanted to know if any other notes users were having this issue with 6.x system. (remember 6.x let's you copy out the headers, makes spam reporting eaiser than exporting)
  3. I have also sent a mail without the edit's etc. to the mail address specified in the FAQ section of this board.
  4. I have no problems reporting spam using the "Show -> Page Source" technique for Lotus Notes 6.x However, when I try to register my mailhosts I always get the mangled headers error. Has anyone reported this already? I'm at a loss to figure out why the headers come thru fine for spam's using the "Show -> Page Source", but when registering my mailhosts they get mangled? For referance I'll post the source and delete the actual ident. info I tried to preserve the formatting as best I can and I used " [EDIT] " in place of any info that could identify me or my servers. I'd like to give you my registered email address here, but I'm afraid of those spammers that search websites for email addresses. Please let me know what I might be doing wrong. Received: from spamcop.net ([64.74.133.244]) by [EDIT].[EDIT].us (Lotus Domino Release 6.5.3) with SMTP id 2005011310274768-884 ; Thu, 13 Jan 2005 10:27:47 -0600 X-SpamCop-Conf: [EDIT] Received: from [XXX.XXX.XXX.XXX] by spamcop.net with HTTP; Thu, 13 Jan 2005 16:27:45 GMT From: SpamCop robot <[EDIT][at]cmds.spamcop.net> To: [EDIT] Subject: SpamCop account configuration email Precedence: list Message-ID: <[EDIT][at]msgid.spamcop.net> Date: Thu, 13 Jan 2005 16:27:45 GMT X-Mailer: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322) via http://www.spamcop.net/ v1.401 X-MIMETrack: Itemize by SMTP Server on [EDIT] (Release 6.5.3|September 14, 2004) at 01/13/2005 10:27:47 AM, Itemize by Router on [EDIT} (Release 6.5.3|September 14, 2004) at 01/13/2005 10:27:52 AM, Serialize by Notes Client on [EDIT] (Release 6.5.3|September 14, 2004) at 01/13/2005 10:41:20 AM, Serialize complete at 01/13/2005 10:41:20 AM MIME-Version: 1.0 Hello SpamCop user, This email contains special codes and tracking information to help SpamCop figure out your specific email configuration. Do not post this email in public. It contains confidential information related to the security of your SpamCop account. Please return this complete email, preserving full headers and the special tracking codes below. Visit this address: http://www.spamcop.net/mcgi?action=mhreturn Alternately, you may submit via email. Forward the message as an attachment to this address. Or create a new message and paste this email into it. Either way, send it to to: [EDIT][at]cmds.spamcop.net Some email software may only support one or the other of these submission methods. For information on your email software and to learn how to get full headers see this FAQ: http://www.spamcop.net/fom-serve/cache/19.html Special codes follow: ################################################################ X-SpamCop-Mx: [EDIT] X-SpamCop-Mx-Ip: [EDIT] X-SpamCop-Mh-Name: [EDIT] X-SpamCop-Recip: [EDIT] X-SpamCop-Unixtime: [EDIT] X-SpamCop-Conf: [EDIT] X-SpamCop-Randomness: [EDIT] X-SpamCop-Hash: [EDIT] ################################################################ NOTE: after I posted I noted that the formatting is lost... Sorry Anyway I'm more after an answer along the lines of "are any other Notes users having this issue, and if so, how did they fix it?" Thanks!
×