Jump to content

vidbidness

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vidbidness

  1. While I was successfully able to clear VqME.com, I'm still receiving checkboxes for their upstream host on every spam I report (e-xpedient.com). Can this be manually cleared by someone? http://cosmonet.com/images/002.jpg Moderator edit: changed link 'type'
  2. Ah, more diligence paid off. Found the tracking URL and emailed appropriately. Would be nice if those URL's were persistent, or rather if there were a way to retrieve those after leaving the reporting screen.
  3. Cleared = configured = approved. VqME is a spam filter which includes a header in every mail it forwards to me. In that header are a number of links to vqME with various handling options: remove from list, approve, block, etc. They are not an ISP, but instead a relay point/filter. these header links are being parsed as spam links, even though vqME itself has been configured correctly. So, in my mail config, VqME is displaying, but in spite of numerous attempts at configuration, e-xpedient will not display. And, in spite of repeatedly R'ing The F'ing M , I don't see instructions for providing a tracking URL.
  4. When I log into the main screen (for a free reporting account), I'm not seeing either a reporting section OR the "add fuel" link. Is this a system problem, or is it my problem? or, am I just stupid? Mac OSX, 10.4.3, w/Firefox. Thanks in advance.
  5. vidbidness

    I feel stupid - what am I missing

    My screen does say "ISP Control Center." How can I change the account? Good call.
×