Jump to content

mxrider

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mxrider

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 12/08/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tours, France
  1. mxrider

    SpamCopper

    New versions have been released (v0.2 and v0.3). The problem of errors was due to the delete option and the move to trash option (for me). It seems that this problem is fixed with the version 0.3 More information at http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=389845 Thanks to invisibill for this helpful plugin mxrider, from France
  2. mxrider

    SpamCopper

    Does the spam-messages attached with the spamcopper message? For example when I've got 4 spams in my incoming folder in Thunderbird, I click on the report button and I get a new message called [Fwd:] with 4 messages attached and the adress is submit.[xxxxxxxxxxxxxx][at]spam.spamcop.net When I send the message I get quickly a response of errors from spamcop autoresponder. I've got Thunderbird 1.5 (20051201) To loafman: what is your number of version? If everybody that has tried this extension could tell us how it works with his version of Thunderbird, it could be good to fix the problem. I've send 2 e-mails to invisibill without any response. Thanks for your help. mxrider, from France
  3. mxrider

    SpamCopper

    I've got the same problem, I've reported 3 spam with this tool and I've received an error from spamcop: "SpamCop encountered errors while saving spam for processing: SpamCop could not find your spam message in this email: ... ... " I work with Thunderbird 1.5 and Spamcopper 0.01
×