Jump to content

arenw

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About arenw

  • Rank
    Newbie
  1. Read a bit more around the FAQs, and apparently this isn't the correct forum for this problem... This is a mailhost configuration problem and so this thread should probably be moved there. I wasn't very specific in my first post, sorry. To clarify: 1) I reported spam. 2) I get a "supposed receiving system not associated…" message, from which I understood that Lycos have changed their mailservers conf. 3) I try to re-register their mailhosts through the mailhost configuration tool. 4) Mailhost configuration tool sends me 3 emails. I forward them to the specified address. 5) I get 3 messages back, each saying "Spamcop account configuration: error" and the contents of each is: "Sorry, but SpamCop has encountered errors: Source IP not found. Your email host does not appear to correctly identify the sending IP of the email you receive." So, turetzsr - what I meant by "registering my account" was actually configuring Lycos' mailhosts through the mailhost configuration tool. Wazoo - thanks, I'll post a mangled version of the headers here. I'd also appreciate if you'd tell me how to contact the deputies. Or should I send the full headers to you so you'd forward them? Here are the mangled headers from one of my mailhost configuration emails: X-DAUM-WEB-MAILER-FIRST-LINE: From service[at]admin.spamcop.net; Fri Nov 10 07:09:20 2006 X-DAUM-INTERNAL-HOST: received by 209.202.208.26 X-SpamCop-Conf: ----------------------- Received: from sc-app2.spamcop.net ([204.15.82.21]) by hermes of bos-mail-rmail6.bos.lycos.com (127.0.0.1) with SMTP id aAA78i7sr182066490 for <----[at]lycos.com>; Fri, 10 Nov 2006 07:08:44 -0500 (EST) Received: from [80.178.196.89] by spamcop.net with HTTP; Fri, 10 Nov 2006 12:08:58 GMT From: SpamCop robot <mhconf.-------------------[at]cmds.spamcop.net> To: -------[at]lycos.com Subject: [spamCop] account configuration email Precedence: list Message-ID: <wh45546bdag719c[at]msgid.spamcop.net> Date: Fri, 10 Nov 2006 12:08:58 GMT X-Mailer: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.8) Gecko/20061025 Firefox/1.5.0.8 via http://www.spamcop.net/ v1.603 X-Hanmail-Peer-IP: 204.15.82.21 X-Hanmail-Class: X X-Hanmail-Env-From: service[at]admin.spamcop.net X-Hanmail-Checksum: 1353-tupx3N0tYM528/OuMN7Jcf0aG2M=
  2. Thanks Andrew, but I've already seen that post. I think my case is different though - he's having problems with the reporting, while my problem is essentially not being able to re-register my email address after Lycos has (probably) changed their server configuration. Also, this problem with re-registering has been going on for the last couple of months, while his (her?) problem is recent. That said, it might stem from the same problem with Lycos. I don't know. Anyone else?
  3. Hello, For the last couple of months I've been unable to report spam from my web Lycos account. This started when Lycos switched to their new "look". Before this I was able to report spam from that account without a problem. The symptoms: 1) When I send a spam report, when wishing to report it I get a "Possible forgery. Supposed receiving system not associated with any of your mailhosts" message. 2) When trying to register my account, after forwarding the emails SpamCop sends me, I get back an email saying: Sorry, but SpamCop has encountered errors: Source IP not found. Your email host does not appear to correctly identify the sending IP of the email you receive. I have tried reading the relevant FAQs but I've had a little trouble understanding what's the relevant portion of the header where problems could arise. It does seem to me that the following portion of the headers is kind of suspicious, maybe the 127.0.0.1 IP address is causing trouble? (I substituted the dash signs for my actual address). So here's the "received" portion of the configuration email I forward, as I got it back with the error message mail: Received: from sc-app2.spamcop.net ([204.15.82.21]) by hermes of bos-mail-rmail6.bos.lycos.com (127.0.0.1) with SMTP id aAA78i7sr182066490 for <----[at]---.--->; Fri, 10 Nov 2006 07:08:44 -0500 (EST) Received: from [80.178.196.89] by spamcop.net with HTTP; Fri, 10 Nov 2006 12:08:58 GMT If it's relevant I'll post the rest of the headers. Thanks in advance!
×