Jump to content

eewanco

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eewanco

  • Rank
    Newbie
  1. Wazoo, Loads of research doesn't necessarily guarantee that I will give you all the information you need without asking. One has to do with exhausting all known avenues before asking for help; the other has to do with providing sufficient information when I do ask for help. Given that all my other mailhost confirmations worked by email just fine, it did not occur to me that it might be an email format problem (hence my lack of information on that). I am using Evolution on Linux 2.4.20 (Redhat 9). Sendmail 8.12.11 is the MTA. I forwarded it as an attachment (Content-Type: multipart/mixed: Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed; Content-Transfer-Encoding: 7bit & Content-Type: message/rfc822; Content-Transfer-Encoding: 7bit; Content-Disposition: inline). No, I did not try the web form, I guess I assumed (again, based on my success using email for other mailhost confirmations, plus another error I got trying to confirm this domain about "cross-domain" problems) that the error was with the domain, not the email. I did try that now, and guess what, it works. Thank you. I should have at least tried that. I apologize for not doing so before. Ellen, You should definitely see a message on the 20th, because Richard replied to it. He tried to fix the problem, but it didn't work. Then I sent a couple of followups. I have emailed you all the relevant messages at deputies[at]spamcop.net (subject: "Mailhosts: [Fwd: Spamcop account configuration: error]"). I know SpamCop is a lot of work and I appreciate all of the effort all of you put into it. Thank you. Eric
  2. I have written to the Deputies twice about this but gotten no resolution. I have successfully set up for mailhosts several of my email addresses except for one, hosted at cyber-wizard.com. When I try to register that email address, I get a confirmation, which I dutifully return, then get a response back: Hello SpamCop user, Sorry, but SpamCop has encountered errors: Please do not respond to this email (replies are ignored). If you need help, please consult the SpamCop website ( <http://www.spamcop.net/> ). I wrote the Deputies once on April 20th and again on April 26th. I read the "Please read" locked posting, I searched the forum for "Sorry but SpamCop has encountered errors", I browsed the forum, and in general I've done my best to do my due diligence. I see no waiver button and I am just stuck. If the deputies would have mercy on me and hear my plea I'd appreciate it. Here is the full email: Wazoo redacted the personal data that was requested not to be posted publicly in the very text quoted.
  3. As I posted elsewhere, I am experiencing this problem as well. This is NOT, repeat, NOT a delay. The mails get permanently lost. My experience is that they make it through in the morning and evening but not during business hours. It is not an incorrect reporting address, it is not a filter on my end, yes I checked to see if they showed up as "unreported", and no they didn't. This has been going on for about a week. No one has responded adequately in my original thread. It's getting to the point where I guess I have to save all my spam and report it in the evening. Eric
  4. eewanco

    not getting report confirmation

    Oops, back to black hole mode today. I am only sending one email per submission, by the way. Eric
  5. eewanco

    not getting report confirmation

    It's working this morning, so far.
  6. eewanco

    not getting report confirmation

    Most of my mails are going into a black hole as well. After several months of using it just fine, now my mails during the day are not being acknowledged, and do not show up as unsent reports. Some mails in the evening are getting through (in fact one just showed up right now). The reports are not just getting delayed. I sent a bunch yesterday morning, got nothing, sent one yesterday evening, almost immediately got it back, sent a bunch this morning, again nothing more, then sent a few this evening, and immediately those went through. I talked to a friend of mine and he's having a similar problem.
×