Jump to content

jaybeckham

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jaybeckham

  • Rank
    Newbie
  1. PROBLEM SOLVED First let me say the spaming stoped yesterday. But I see tonight it is back again. In the meantime Skyweb gave me the IP of their Mail Server and the user name and password. I changed my send SMTP to their IP and all is well with sending email. Apparently the 70.109.95.137 verizon server was a DNS server. So now I am bypassing it by going directly to Skyweb server and then the mail goes to my domains at IXWebhosting. Thought some of you would like to know and I also wish to thank everyone that has tried so hard to help me. I really do appreciate it and would like to wish each of you a Happy Holiday and a Happy New Year... Again Thanks Jay Beckham in Wild and Wonderful West Virginia...
  2. At this moment in time Skyweb has agreed to assign me to their mail server...I didn't know they had one. Still haven't gotten their promised email explaining how to make this change. So to degree they are being to accept some responsibility to fix the problem. Will let you all know what happens when it does. Thanks Jay Beckham
  3. Another idea I have a static IP. And running Windows. Could I setup a mail server under windows on my computer? Would it still send to 70.109.95.137 and be blocked or would it go directed to the addressee? Thanks Jay
  4. REPLIES INTERLACED WITH QUESTIONS REPLY I am also running PC Tools, Spyware Doctor Thanks Jay Beckham
  5. Sorry but I had to go to work this morning at 6 am and have finally gotten back home. I will answer as much as I can with in the body of the latest reply...... 70.109.95.137 is apparently a Verizon server that Skyweb is sending me and others throught. I have a Netgear Wireless router and the Internet side is attached by Cat5 to an antenna. The antenna is mounted on the side of the house and looks a bit like Mickey Mouse Ears... Several miles from me is a large radio station antenna and on top of the mast is a device of some kind that can send and receive wireless signals in the 900 mhz range I believe. From there I am told that hook to a T1 line owned by Verizon. I have three computers attached to the router via Cat5. I rarely use the wireless accept with my laptop. This afternoon I installed WPA securtiy to that router with a password. Each of my computers are set to automatically assign an IP. At this moment the computer I am typing on is 192.168.1.2 and the computer in my basement is 192.168.1.5 My static IP Address is 172.16.19.179 The Gateway IP Address is 172.16.16.1 The DNS server is 172.16.16.1 Primary The Secodary DNS Server is 4.2.2.4 The LAN TCO/IP IP is 192.168.1.1 That is all the setting that are shown in the router. Yes the router has a log. Below is the most recent log. [ALLOW:www.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:53:47 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:54:03 [ALLOW:toolbarqueries.google.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:54:04 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:54:05 [ALLOW:alpha.cesmail.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:54:05 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:54:06 [ALLOW:update.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:02 [ALLOW:cruisesonthesea.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:03 [ALLOW:cruisesonthesea.jurni.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:03 [ALLOW:toolbarqueries.google.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:06 [ALLOW:cruisesonthesea.jurni.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:06 [ALLOW:data.vacationport.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:07 [ALLOW:images.vacationport.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:07 [ALLOW:toolbarqueries.google.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:17 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:48 [ALLOW:toolbarqueries.google.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:49 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:49 [ALLOW:alpha.cesmail.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:49 [ALLOW:forum.spamcop.net] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:55:49 [ALLOW:www.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 14:58:47 [ALLOW:update.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 15:05:03 [ALLOW:www.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 15:08:47 [ALLOW:update.directmessagelab1.com] Source: 192.168.1.2 Monday, 17 Dec 2007 15:15:03 You will not some www.directmessagelab1.com and update.directmessagelab1.com items. I have no idea of what that is. The one that says 15:15:03 is the moment I tried to send some emails....hmmmm that is unusual... I will receive some emails and see what happens.... Nothing was added to the log.... just when I try to receive. Apparently Direct Messages is from a company called Passport to Profit which is a travel agent related product that I use. Apparently when I send email it first off also???? I will uninstall the program and see what happens as I rarely us it anyway.... Perhaps SpamCop sees it as spam??? There isn't anyway to uninstall it. It is on my Startup menu so I took it off. Yes....The Windows XP SP2 firewall is the only on. Should I shut it down? Yes I added the WPA to my router. I installed and ran Ad-Aware and Spybot Search and Destory (free versions) and am running the free version of Avast. Previously I was using BitDefender paid version. I still have it available...but one of the tech guys at Skyweb has suggested Avast when I first started getting blocked last month. Moderator Edit: fixed the quoting so as to separate the replies to each bit of query.
  6. Steven I would assume that IXWebHosting is whom I am paying for hosting is providing the mail-server as SkyWeb does not provide me any email services, just internet access. I do not know how email works but apparently my POP3 out going messages are going to 70.109.95.137 as is all of my internet traffic. The POP3 and SMTP all go to mail.thebeckhams.us The outgoing is using port 110 and the incoming mail is using port 25. Those server names are setup in the IXWebHosting control panel. The domain's IP is 76.162.76.114. The primary DNS is 71.18.255.99 In the meantime I am running spyware detection (Ad-Aware) and will be setting my router to WPA Thanks Jay Beckham
  7. Steven I keep getting no user messages for your email. Tried underwoodforum underwood.forum and underwood+forum all at spamcop.net None worked... email me at jay[at]thebeckhams.us and I can reply from Gorde. I can also post the message source on here as it shows the IPs etc. Jay
  8. Derek & Steven I pay SkyWeb for a connection to the internet only. I pay IXWebHosting.com to host my domains. So basically I believe the 70.109.95.137 must be a DNS server or at least that what Skyweb has told me. My router shows a Gateway IP Address of 172.16.16.1 and a DNS server of 172.16.16.1 also. IXWebHosting furnishs me Static IPs for each of my domains. Here is the messages I am getting: The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'yakinhix[at]yahoo.com'. Subject 'Re: Cruise Request', Account: 'mail.cruisesonthesea.com(1)', Server: 'mail.cruisesonthesea.com', Protocol: SMTP, Server Response: '451 Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?70.109.95.137', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 451, Error Number: 0x800CCC79 The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'deputies[at]admin.spamcop.net'. Subject 'Re: BL dispute: IP:70.109.95.137', Account: 'mail.thebeckhams.us', Server: 'mail.thebeckhams.us', Protocol: SMTP, Server Response: '451 Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?70.109.95.137', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 451, Error Number: 0x800CCC79 Thanks Jay Beckham
  9. Here is what Spamcop says: System has sent mail to SpamCop spam traps in the past week (spam traps are secret, no reports or evidence are provided by SpamCop) I also get the hour count down from 24... it will go down to 11 or so and then start over. 70.109.95.137 is a Verizon server .hag.east.verizon.net . My ISP is SkyWeb and is a WiMax type service. I have a wireless device that communicates with their (SkyWeb) device on a local radio tower. They apparently buy their feed from VErizon on a T-1 cable I imagine. They do not provide email service and also refuse to help me. My various email accounts are related to several domains I own which are hosted at IXWebHosting. They also refuse to help me. I also found out one of the offending domains and contacted GoDaddy that sold/registered the domain and no answer from them so far. Also each of my domains have static IP addresses but not 70.109.95.137. I assume that is a mail server. Any help would be appreciated. Jay Beckham Berkeley Springs, WV jay[at]thebeckhams.us PS All of my domains can't send email except with Web Mail (Horde).
×