Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'quick reporting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discussions & Observations
    • Announcements
    • Start Here - before you make your first Post
    • How to use .... Instructions, Tutorials
    • Going to make your first post here?
    • SpamCop Reporting Help
    • SpamCop Blocklist Help
    • SpamCop Email System & Accounts
    • Mailhost Configuration of your Reporting Account
    • New Feature Request
    • SpamCop Lounge
    • Geek/Tech Things
    • Suggested Tools and Applications
    • Testing
    • FAQ Under Construction

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Until the death of SpamCop email, I had successfully used my Quick Submission address to report any spam that got through. Since its demise, though, less than 10% of what I forward is making it through to allow me to process & report it. I've never received a bounce, and I've copied & pasted the address from my reporting page several times to ensure I'm using the right one! I send my email through Comcast.net servers but under the alias of my SpamCop email account (which has never been a problem for Comcast). Do you have any ideas on how I might fix this issue?
×