Jump to content
Sign in to follow this  
Ex_Brit

[Resolved] Spamcop Says Mailhost Not Configured

Recommended Posts

Until Mailhost is configured correctly SC is sending me all my spam reports to handle manually - but I thought that I had already done everything as SC sent me an email sayiung congrats the mailhost is configured. Now every spam I report on my SC webmail Held Mail is being sent back to me to report manually.

What should I do now?

I already had mailhosts configured but just added my gmail one today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not an expert on mailhosts or spamcop email. An ordinary reporter, once s/he is approved, uses quick reporting. In email lingo is that VER?

What I am thinking is that you haven't switched to whatever the email equivalent of quick reporting is so you are still having to report manually. Some people may want to be able to switch back and forth so it is not automatic.

Does that help any? I am not sure whether adding gmail would make a difference (or if it did make a difference - i.e. you were able to report non-manually, but now you have added gmail, you can't)

Miss Betsy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was just a question of enabling quick reporting in the mailhosts page. It's OK now thanks. Stupid me I should have dug a little further.

Share this post


Link to post
Share on other sites
<snip> It's OK now thanks. <snip>
...Thanks for taking the time to let us know the good news! I shall mark this thread as "Resolved."

...Good guess, Miss Betsy! :) <g>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×