Jump to content
Sign in to follow this  
mshayne

View recent reports says "Nothing found"

Recommended Posts

I have been sending reports to SpamCop for the past couple of days and it always says “Nothing found” when I try to view recent reports. I am registered as a “mole”, but I don’t even know if this is working. I've added an alternate email address to recieve copies of the reports, but have not got one yet.

How do I see results of my efforts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have been sending reports to SpamCop for the past couple of days and it always says “Nothing found” when I try to view recent reports.  I am registered as a “mole”, but I don’t even know if this is working.  I've added an alternate email address to recieve copies of the reports, but have not got one yet.

How do I see results of my efforts?

I understand that in "mole" mode no notifications go out but the stats are updated for the blocklist for the sending server. If you are sending you spam in as an attachment place "Reply Anyway" without the quotes in the subject of the email you use to send the spam attachmants.

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you are sending you[sic] spam in as an attachment place "Reply Anyway" without the quotes in the subject of the email you use to send the spam attachmants.

Would a Deputy or Admin please address whether or not this is still necessary? There seems to be some confusion. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×