Jump to content
Sign in to follow this  
mrmaxx

Reporting problems today?

Recommended Posts

Consistent timeouts are still happening:

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just now (the problem seems to of started when we got the Graph back)

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.e2c1093d.1341267203.6d76522

Edited by petzl

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the past week or more your service has become unuseable, wating my time in reporting spam issues as SpamCop seems unable to control its affairs in handling reported spam issues.

Sorry folks, if this ain't fixed I won't be working with you any more, you are now wasting more of my time that the spam junk I have to deal with.

newsmedianews.com

Merged into this article from a separate new post called "service now unuseable" to SpamCop Forum "SpamCop Email System & Accounts" by Steve T

Edited by turetzsr

Share this post


Link to post
Share on other sites

We made some adjustments so that things would go back to normal while we look for the real problem. Unfortunately, that only worked for a few minutes.

Sorry for all the trouble!

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like things are back to normal now.

Let me know if you see more problems.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

I've been getting gateway timeouts all day, (Actually for about 2 weeks now). These are from today:

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041c3

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041af

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041a6

Reference #1.8c70e93f.1341274158.1004179

Reference #1.8c70e93f.1341273959.ff741d

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73f9

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73f8

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73d9

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73d2

Reference #1.8c70e93f.1341273958.fe342a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, all!

My 2 cents' worth:

Just logged in after about a 3 minute delay.

Tried reporting spam before, got the same error as everyone else:

"Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.c402e9dc.1341273890.1a0963cc"

I now have the "Unreported spam Saved:Report Now" link.

I clicked on the link, and got (after a long delay):

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.c602e9dc.1341275621.22e21bf6

If my experience over the last few weeks is anything to go by, I would expect that it

will come good in a couple of hours.

I'm in Sydney, Australia, (UTC+10:00), and it always seems to play up between about

07:00 and 11:00 (my time), and then comes good during my late morning / early afternoon time.

It has been doing this for about 3 or 4 weeks now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: Reporting seems to be working OK now.

Just managed to clear the unreported spam, no undue delays.

Hope it stays OK!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting gateway timeouts all day, (Actually for about 2 weeks now). These are from today:

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041c3

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041af

Reference #1.8c70e93f.1341274159.10041a6

Reference #1.8c70e93f.1341274158.1004179

Reference #1.8c70e93f.1341273959.ff741d

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73f9

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73f8

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73d9

Reference #1.8c70e93f.1341273958.ff73d2

Reference #1.8c70e93f.1341273958.fe342a

Finally all the above went through! :lol:

Still having issues though <_< , but I was able to eventually get my last 13 spams through. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry to report that I am still seeing long delays and timeouts.

We're still working on it.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting severe "Gateway Timeout" problems when attempting to report spam today and it seems to have been happening off and on for the past few weeks. (Because of the mechanics of the way I report spam on my Mac with keyboard shortcuts, etc, the hangs on the website make it much more painful and long winded to report spam when the hanging/ "Gateway Timeout" problem occurs),

William

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I've been having intermittent problems for about 2 weeks and they're continuing today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been having the same Gateway Timeout problem when I try to report my spam for at least the past week, and still have it today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been something like following on and off for few days now:

After clicking Report Now and waited for long time:

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.7cc08d3f.1341326922.57fc465

or

SpamCop v 4.6.2.001 © 1992-2012 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.

Here is your TRACKING URL - it may be saved for future reference:

http://www.spamcop.net/sc?id=z5364415587z0...c328939b95040bz

Other times, I got following when I tried to reload the page at http://members.spamcop.net/:

An error occurred while processing your request.

Reference #97.2dc731d0.1341332888.1657c59

It just like SpamCop suffers from distributed denial-of-service attack (DDoS attack). :(

Edited by hok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Props to the engineers! It all seems to be working fine now.....all last night I kept getting the Gateway Timeouts....now it's golden ;) Reporting all my spam just fine via the web interface.....

EDIT: Seems to be back :P

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.14354317.1341331619.498e6fa7

Edited by ahoier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Props to the engineers! It all seems to be working fine now.....all last night I kept getting the Gateway Timeouts....now it's golden ;) Reporting all my spam just fine via the web interface.....

Not tempting providence, but all seems fixed again here.... Can anyone tell us what the problem/fix was?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not here. Interminable delay in page response times at spamcop.net, yet if I click 'Remove all unreported spam' the reaction is instant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An error occurred while processing your request.

Reference #97.1fc731d0.1341332857.1732d31

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just reported ~30 via VER, looks like problems are resolved for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the trouble happen to free user accounts, or to payd accounts too?

Edited by efa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not tempting providence, but all seems fixed again here.... Can anyone tell us what the problem/fix was?

Damn! why did I open my big mouth?

Back to huge delays and timeouts :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

the trouble happen to free user accounts, or to payd accounts too?

Appears to be both.

Damn! why did I open my big mouth?

Back to huge delays and timeouts :-(

As stated much, much earlier, it appears to be up and down. Seems to be taking a long time to fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.c4a0adc6.1341337749.5434b198

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.1fa32ed0.1341338309.1914acc4

Edited by hok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now I seem to have a new problem. The reporting page hung for a rather long time and instead of giving a gateway timeout, I got this instead:

Parsing header:

got sigalarm, taking too long to process, aborted.

Perhaps you can wait a few minutes and reload?

William

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been failing off & on for a week now, today has been exceptionally bad

An error occurred while processing your request.

Reference #97.7d4f32d0.1341350592.6bdf5c2

Edited by StevieT123

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got this feeling we're looking at a typo in a scheduled maintenance command in which something that's supposed to be running on, say, a weekly basis, is running hourly?

Which would explain the on again, off again, ability to run the parser without delay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×