Jump to content
Sign in to follow this  
gailward57

New Mailhosts

Recommended Posts

I just signed up for the new Mailhosts as Spamcop advised. Now every spam I report I get the error message "no source IP address found, cannot proceed". I think my Hosts/Domain is incorrect so I tried them all but it's still not working. I believe the issue might be that I own my own domain and it's hosted by Network Solutions but my only choices are for ***.registeredsite.com and none of them are working.

Anyone have a solution??

Thanks,

Gail Ward

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem is with the last myregisteredsite.com server that handles your incoming email.

Received: from unknown (HELO atl4mhib36.myregisteredsite.com) (209.17.115.171) by 0

>- by 0

The server idenfies itself as "0" which is not a valid server name. That causes the SpamCop parse to abort.

Servers that document the transfer of email in the headers should identify themselves with the true name that their IP resolves to.

You should ask myregisteredsite.com to properly configure the server.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×