Jump to content
Sign in to follow this  
DavidT

Problems with webmail server?

Recommended Posts

I'm having problems connecting with the CESMail webmail system at https://webmail.spamcop.net and the "Down for Everyone" site lists it as currently down:

http://www.downforeveryoneorjustme.com/webmail.spamcop.net

It's not just you! http://webmail.spamcop.net looks down from here.

I've tried both via my home Internet connection and also through my work network (different providers/backbones/etc.) and still no luck. I hope this is a temporary glitch, but thought I'd at least document it here in case it isn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Webmail is down for me, too.

POP and SMTP are working fine.

Thanks for confirming. Unfortunately, I mostly rely on the webmail system for accessing my mail, having removed POP/IMAP clients from my PC.

Also, when reloading these pages, the browser progress indicator spins and spins for several minutes, rather than completing the loading of the page. I'm pretty sure that's related as well.

DT

...and now the Reporting Server Status graphic has disappeared entirely, which is helping the pages to finish loading, but only because they're not having to wait for whatever isn't happening with that function.

...and now it magically reappeared, but webmail is still down.

Edited by DavidT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for confirming. Unfortunately, I mostly rely on the webmail system for accessing my mail, having removed POP/IMAP clients from my PC.

Also, when reloading these pages, the browser progress indicator spins and spins for several minutes, rather than completing the loading of the page. I'm pretty sure that's related as well.

DT

...and now the Reporting Server Status graphic has disappeared entirely, which is helping the pages to finish loading, but only because they're not having to wait for whatever isn't happening with that function.

...and now it magically reappeared, but webmail is still down.

Right now I can't logon either

Scamcop Blocklist not stopping spam

MailWasher shows it is listed as soon as email arrives

Share this post


Link to post
Share on other sites

Webmail not working for me either. No report of this on system status page either...

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here and when I tried mailsc.pamcop itself I could see I had some spam.

But my computer's email client is polling for mail from their servers OK although not getting any right now.

Edited by Ex_Brit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here and when I tried mailsc.pamcop itself I could see I had some spam.

But my computer's email client is polling for mail from their servers OK although not getting any right now.

Thanks for letting us know about the webmail issues -- we are looking into it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know about the webmail issues -- we are looking into it!

Thanks ;-)

Edited by Ex_Brit

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used the shotgun approach--over an hour ago I sent Email_Support a PM, shot an email to support[at]cesmail.net, and sent a Tweet to [at]cesmail_status. One of those things apparently got their attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep getting :

> Unable to connect

> Firefox can't establish a connection to the

> server at webmail.spamcop.net.

Been like this since around noon.

Should I keep trying, or go to bed and hope it's back up in the morning?

merged with existing topic

Edited by Farelf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even though IMAP is still up, I'm finding it to be ungodly slow tonight. Is CESmail having network difficulties and/or being DDoS'd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like all the problems have now been solved, as webmail is back up, IMAP is faster, and the Reporting Server Status graphic is no longer hanging the loading of these pages. You'll see some gaps on the current graphic, but those are only the tip of the iceberg in terms of the problems.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

All is well again, here at least. Nothing on their news page about it at all, strange, maybe later.

Edited by Ex_Brit

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used the shotgun approach--over an hour ago I sent Email_Support a PM, shot an email to support[at]cesmail.net, and sent a Tweet to [at]cesmail_status. One of those things apparently got their attention.

All of them actually :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used the shotgun approach--over an hour ago I sent Email_Support a PM, shot an email to support[at]cesmail.net, and sent a Tweet to [at]cesmail_status. One of those things apparently got their attention.

All of them actually :-)
...Good work, DT! :) <g>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×