Jump to content
Sign in to follow this  
DavidT

My inbox is suddenly empty!

Recommended Posts

I just logged to my "[at]spamcop.net" address via webmail on my work pc and was shocked to see that my inbox is suddenly empty. Earlier today, there were about 900 items there, and they're not in my Trash. I've checked most of the other folders, and they're mostly OK, but one of my other large folders (where all my Facebook notifications are automatically filtered) is also empty. I have filed a "Problem" report via webmail, but wanted to document something here in case anyone else encounters problems.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got home, refreshed the webmail and it was all still gone, but refreshed again and it magically reappeared. I'm guessing that the RAID array on the servers is having some problems, causing intermittent read errors, etc.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see that cherrick had the same problem yesterday, but I think they've done something about it, as here's the response to my Problem report:

we were having problems with a flaky disk. It affected different people different ways at different times
Edited by DavidT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just logged to my "[at]spamcop.net" address via webmail on my work pc and was shocked to see that my inbox is suddenly empty. Earlier today, there were about 900 items there, and they're not in my Trash. I've checked most of the other folders, and they're mostly OK, but one of my other large folders (where all my Facebook notifications are automatically filtered) is also empty. I have filed a "Problem" report via webmail, but wanted to document something here in case anyone else encounters problems.

DT

From

http://mailsc.spamcop.net/

Email account news

We are aware of an issue some users are experiencing with mail apparently vanishing from their

Inboxes. We have made contact with the mail service provider (CESmail) to investigate. The issue

does appear to be intermittent and temporary. We'll update as more is known.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll bump this old thread to the top, because once again my entire CESMail INBOX is empty (there were over 700 messages in it this morning), and once again I have submitted a problem report using the webmail interface. No tweets yet at the official CESMail status account:

https://twitter.com/Cesmail_status

and Email_Support hasn't been here in the forums since May.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

...and just as mysteriously, my messages are back, but no indication whatsoever that the folks in Georgia were involved or even have a clue that there are problems again. If they did, they'd take 30 seconds to post quick tweet.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

...but all is NOT quite well yet, as although I have my INBOX messages back, my Held Mail folder is showing as empty, even though there were a number of messages there earlier. But wait....a minute later, and now they're back, along with one of the no-Subject, no-Sender messages described by others.

The server is clearly still messed up and no sign of the system admins yet.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having an issue where my IMAP client cannot save to the sent folder after sending.

This is both in Outlook (on my friend's account) and on my account using Thunderbird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I logged into my SpamCop account just now, and there are NO MESSAGES in the inbox ????

Earlier today there were 245 messages.

????

Is there a ceiling????

Is there a backup ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Fixed -- see linear post #9, which was your Topic "HELP : Inbox EMPTY ???"

If you mean the problem is fixed, it isn't.

I just got it for the first time 20 minutes ago and have filed a Problem.

It came and went and one other folder that was claimed to be empty is now OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you mean the problem is fixed, it isn't.

No, he meant that the problem of posing a new thread here instead of adding to this existing thread was fixed.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's definitely not fixed. My inbox is okay for the moment, but inbound test emails have yet to arrive. :huh:

Edited by ViRGE

Share this post


Link to post
Share on other sites
No, he meant that the problem of posing a new thread here instead of adding to this existing thread was fixed.
...Reading my mind? That isn't safe, dude (I don't mean that in the sense that it's generally unsafe to try to explain what someone else meant because you could be wrong; I mean because my mind is so perverse that what you find there might warp you -- but then, you should already know that from our previous exchanges!). :) <g>

...Or, to put it another way: you are exactly right! :) <g>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just when things were looking a little better, I refreshed my webmail INBOX and <poof>! All messages disappeared again. Still no sign of Email_Support/CESMail folks anywhere in cyberspace, either here, on Twitter, or responding to Problem reports. This has become ALL TOO F'ING FAMILIAR FOLKS!

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this same problem - all the messages will periodically disappear and reappear. I'm also noticing a significant delay in the receipt of incoming mail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this same problem - all the messages will periodically disappear and reappear. I'm also noticing a significant delay in the receipt of incoming mail.

I just sent a test to the address that forwards to my CES mailbox and it got there in less than a minute. The most recent server crisis *appears* to be over, but without a peep (or tweet) from CES (including no response to my support request made over 20 hours ago).

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just sent a test to the address that forwards to my CES mailbox and it got there in less than a minute. The most recent server crisis *appears* to be over, but without a peep (or tweet) from CES (including no response to my support request made over 20 hours ago).

DT

Yes everything seems to be working right now and my inbox refilled first with new mail and then with old.

I agree, no tweets or non-auto response to 'problem'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree, no tweets or non-auto response to 'problem'.

Which is absolutely NOT acceptable! I'd recommend that anyone who reads this look elsewhere for a paid email account, and that existing customers make whatever arrangements they can to avoid relying on CES for anything, since they're singularly unreliable.

DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×