Jump to content
Sign in to follow this  
SMed79

[Resolved] Sorry, your account has been disabled.

Recommended Posts

Hello,

when i am login to spamcop.net i have this msg: Sorry, your account has been disabled.

i have use this contact form several times but i have not received any response.

Thanks for help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, SMed79,

&nbsp &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Please go to the top of the page, type the error message, in quotes, into the text box labeled "Search...," click the search icon and peruse the content of the pages links to which are returned.

&nbsp &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Since you mentioned "spamcop.net," I am going to assume that you are referring to SpamCop reporting as opposed to SpamCop e-mail and shall move this Topic from the "SpamCop Email System & Accounts" Forum to the more appropriate "SpamCop Reporting Help" Forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing relevant in the Email Error Logs - Don's notices should have gone out OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[at]Smed79: I'm not sure from what has been shared here if it's the notification that your account was disabled that you're referring to, or if it's something going wrong with your use of the reporting service.

If you're referring to the notification email going AWOL, have you taken a look in your junk/spam folder? Some providers (e.g. gmail) sometimes move notifications from Spamcop to the spam folder. Are you checking the correct email account?

Some of the rules and guidelines for using the reporting service can be found here: https://www.spamcop.net/fom-serve/cache/64.html

I wish you well in finding a satisfactory resolution.

Edited by lisati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you saying you still have not received the e-mail from SC Admin at your registered address for your reporting account? (Only you and SC Admin know that address, do not reveal it here in public.) Have you followed the link on the form as posted above? Have you tried to contact SC Admin at spamcop[at]spro.net?

You might like to use the "Follow this topic" link to be notified of further responses to your query in this topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did not see email sent by SC Admin on 11/20/2014 be cause gmail by default have class as spam :-/

Now problem solved, via email SC Admin, reinstated reporting for me after i have running Mailhost configuration utility.

Thanks for help and support.

Med.

Share this post


Link to post
Share on other sites

&nbsp &nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Thank you for taking the time to post the good news, Med! I shall mark this Topic as "Resolved."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×