Jump to content
Sign in to follow this  
mic

Error in "reporting to" field

Recommended Posts

Hi,

Since about 2 months I get my own network in Reporting to: field

Same as I were sending the email myself instead of receiving it.

Checking the email headers, i can see how my email system is indeed receiving the email from a foreign system, but spam cop does not like the "By: my domain.it" clause

Received: from mail-5-47.rch003.net (mail-5-47.rch003.net [151.248.5.47]) by

(xxxx.it) with SMTP id 70.95.31478.FA60CF65; Wed, 30 Mar 2016 19:02:40
+0200 (CEST)
From: IMS Auctions <reply[at]industrymarketingsolutions.com>
To: Micxxxxx

spam cop identifies originating network as my own network (based on my MX ip address) while the sender ip is shown in the above headers.

This happens for all the spam email i send to spamcop since about 3 months. Only change that happened our side is updating the MX operating system (Symantec Brightmail v 10.x)

Spamcop is missing support options, free, paid or whatever.

any help in understanding the issue would be appreciated.

TIA

Mic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you need to check your mailhost settings. Those settings for you reporting account are intended to avoid just that situation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×