Jump to content
Sign in to follow this  
Mahogany Rush

POP retrieval is leaving mail on server

Recommended Posts

I noticed that my POP retrieval option works, but I do NOT have the "leave on server" box checked and it still leaves it on my original server. I only noticed this when I stopped getting email and went to my host ISP to find out that 1000's of emails were sitting there. All of those emails were already Popped to my Spamcop account.

How can I insure that my mail gets deleted from my original server after it is Popped to Spamcop?

Thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

First thought might be to go through and change a few settings, diddle around a bit, come back and toggle them to what you really wanted, and give it a shot. Maybe just a "refresh" of some of these bits will solve it? You didn't say how far back the "undeleted" messages dated to, so not sure if the recent crash may have had an impact, for instance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I only noticed this when I stopped getting email and went to my host ISP to find out that 1000's of emails were sitting there. All of those emails were already Popped to my Spamcop account.
Apparently something has changed, the question is what and when?

stopped getting email - not sure exactly what you mean by this as you also say, 'All of those emails were already Popped to my Spamcop account"

If you could explain this a bit more clearly it might shed some more light on the subject.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might also ask the provider of that POP account why this might be happening and what they might be able to do (or help you do) to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×