Jump to content
OAC

No source IP address found, cannot proceed.

Recommended Posts

I've been using SpamCop for about five years, and only recently in the past month (perhaps longer) have I noticed that the vast majority of my submissions result in "No source IP address found, cannot proceed." Recent example tracked here, here, here, and here. For what it's worth, there are two accounts used for reporting: gmail and godaddy. I have recently re-confirmed mailhosts for each.

If this were only an occasional issue, I wouldn't have gone through the hassle of creating an account and making this post. However, since the vast majority of my submissions results in this message, it's either ask for possible remedies or stop wasting my time with reports.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm new, so I have no idea how to reach the deputies. Also, I don't have login credentials for the link you supplied.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, OAC said:

I have no idea how to reach the deputies

I suggest an email to deputies[at]spamcop[dot]net  for help with your mailhost configuration.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Lking said:

I suggest an email to deputies[at]spamcop[dot]net  for help with your mailhost configuration.

 

Email sent. Hopefully they can assist. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×