Jump to content
euphorique

Invalid certificate of forum.spamcop.net

Recommended Posts

On 6/8/2018 at 7:38 PM, petzl said:

Yes, but this is just a non-secure workaround.

The certificate 09:C2:9E:50:A7:64:D0:F6:D0:2F:2E:E2:B8:EE:64:19 secures the following domains:

DNS Name: www.senderbase.org
DNS Name: senderbase.org
DNS Name: mailsc.spamcop.net
DNS Name: general.spamcop.net
DNS Name: charlie.senderbase.org
DNS Name: beta.senderbase.org
DNS Name: forum.spamcop.net
DNS Name: spamcop.net
DNS Name: alpha.senderbase.org
DNS Name: members.spamcop.net
DNS Name: www.spamcop.net

It escapes me why forum.spamcop.net server can not be configured properly.

 

Edited by euphorique

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was going to make a new post but it seems it is not needed? 

What the heck is going on here?

I don't come to the forums much but this issue has been going on a REALLY long time.  I may have posted about it years ago but saw this thread first.

1901680112_ScreenShot2020-10-03at4_45_20PM.thumb.png.b4be8b5563db2cd6667639da8444c210.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, emanmb said:

I was going to make a new post but it seems it is not needed? 

What the heck is going on here?

I don't come to the forums much but this issue has been going on a REALLY long time.  I may have posted about it years ago but saw this thread first.

Just used my FireFox browser no issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use this link https://forum.spamcop.net/forums from this page.  https://www.spamcop.net/sitemap.shtml  From the direct link from the email telling me of your reply there are no issues.

Here is the Safari results after clicking link from https://www.spamcop.net/sitemap.shtml

 744754347_ScreenShot2020-10-04at3_49_17PM.png.00c5aef8f87ebb5dd0bd753f74cdb462.png141805442_ScreenShot2020-10-04at3_49_07PM.png.ddf8e33980229060fbd372f6d9cbbd64.png

942310825_ScreenShot2020-10-04at3_49_58PM.png.627b55f71221d8b1446b82d151ac6926.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/3/2020 at 2:40 PM, petzl said:

Just used my FireFox browser no issue?

My firefox showed invalid certificate until I made a permanent exception.  Some of the providers use multiple ssl certificates for a connection, but this is not one of those sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, gnarlymarley said:

My firefox showed invalid certificate until I made a permanent exception.  Some of the providers use multiple ssl certificates for a connection, but this is not one of those sites.

Might refer to not being TLS?
But I seldom use firefox but nor issues come up ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry back so late to this.  Just came back to post on another subject.  Same issue today using Firefox to get to the Forums page and comp password was asked for by FF to make sure I wanted to come to the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×