Jump to content
Sign in to follow this  
euphorique

The parser finds no links

Recommended Posts

12 minutes ago, euphorique said:

https://www.spamcop.net/sc?id=z6471208157zab0c11469dbccb0312c128df5eac948ez

The parser could not find a single link. Any reason for that?

 

Hello Euphorique,

the reason that SC doesn't find any links is, that there are no links in the spam.

Although the list of "websites" looks like links, it's just plain text.

If you try to resolve one or more of them manually (by pasting the link in the parser field and press the [ Process spam ] button, you will see that they are fake anyway ;)

except for one, but I'll assume that it's an innocent site...

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, RobiBue said:

Although the list of "websites" looks like links, it's just plain text.

... you will see that they are fake anyway ;)

I would agree, if I had not tried something minimalistic: https://www.spamcop.net/sc?id=z6471215459zd7977afe893fdf712f42c6b344a6afd1z

These are just 4 headers from the original email. "Plain text" is considered "links". They are not fake, except for one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I stand corrected... I tried the first URL (rli4agdrppbmldbtnmctdvkaorftbetr) and that one returned nothing, then I tried the last one (whitefide) with the same result...

then I tried the obvious un-subscribe one where I assumedthe others ending with TLD .pw would be like the first one, sorry.

Then, I don't know why it would not parse them from the original...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×