Jump to content
gmacar

Broken captcha in signup page

Recommended Posts

2 hours ago, gmacar said:

The captcha is broken and should be fixed. Thank you.

I agree with your statement, but this issue seems to happening with different browsers.  From this other post, they tried a different browser.  If you could verify that the java scri_pt issue is also the problem, then maybe that can narrow it down.

http://forum.spamcop.net/topic/29780-captcha-problem-on-registering/

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, gnarlymarley said:

I agree with your statement, but this issue seems to happening with different browsers.  From this other post, they tried a different browser.  If you could verify that the java scri_pt issue is also the problem, then maybe that can narrow it down.

http://forum.spamcop.net/topic/29780-captcha-problem-on-registering/

It happens with any browser (Windows 10).

I solved by fixing the java scri_pt code and re-executing it with the debugger. However, I don't think the average user would ever do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I posted a new feature request for this, so hopefully it gets resolved.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×