Jump to content
Sign in to follow this  
zachariah

[Resolved] mail via alias not arriving

Recommended Posts

(this may be covered in other topics, but I can't tell)

I have aliases set up with my hosting company which relay messages to my spamcop.net account.

The messages are properly relayed if I specify a different account (like gmail).

I get mail addressed directly to my [at]spamcop.net email address.

But when the alias points to my [at]spamcop.net account the mail never arrives. There is no bounce ... the mail just simply doesn't arrive (not even in Held Mail).

The aliases have been in place for over a year.

This just started last night or this morning.

Is there currently a problem with the email system?

Edited by zachariah

Share this post


Link to post
Share on other sites

looks like it was my host (unless someone at spamcop just did something) ... 'cause I had a ticket their also, and the backlogged emials are arriving now :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
looks like it was my host (unless someone at spamcop just did something) ... 'cause I had a ticket their also, and the backlogged emials are arriving now :D

37886[/snapback]

...Thanks for posting the good news! I have accordingly marked this article as "resolved."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×