Jump to content
Sign in to follow this  
stan

[Resolved] "Forgot your password?" doesn't work

Recommended Posts

I'm a reporting-only member. I don't know my password, so I clicked on the "Forgot your password?" link. A few minutes later, I got a mail with my new password. I copy pasted it into the password field, with my (correct) email address as login, but then spamcop tells me "Login failed, please try again (is your caps-lock on?)".

I'm using Firefox 1.0.7, tried several times.

EDIT : Oh well, I just received _another_ password reset email, and this time the password works. I really don't think I asked twice for a password reset.

Edited by stan

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm a reporting-only member.

Free reporting or 'bought-fuel' reporting ??? not that it matters now, but ....

I don't recall thse types of messages seen from this Forum application, so will guess that your are strictly talking about the SpamCop.net Parsing & Reporting system.

I don't know my password, so I clicked on the "Forgot your password?" link. A few minutes later, I got a mail with my new password. I copy pasted it into the password field, with my (correct) email address as login, but then spamcop tells me "Login failed, please try again (is your caps-lock on?)".

I'm using Firefox 1.0.7, tried several times.

EDIT : Oh well, I just received _another_ password reset email, and this time the password works. I really don't think I asked twice for a password reset.

40534[/snapback]

Marking this as Resolved then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×