Jump to content
Sign in to follow this  
Ex_Brit

[Resolved] How long to wait for mailhost emails?

Recommended Posts

I just decided to set up my hotmail account in Spamcop mail. I hope I did it the right way by entering it in Tools/Spamcop Tools/Pop Servers ... popgate.cesmail.net ... hotmail sign-in and password. Then I went to Mailhosts and entered it there and was told emails sent....still waiting 3 hours later.

Not on Hotmails own servers either. (tt's a grandfathered account, so I can pop it.)

Just disovered something interesting by the way; y pamcop mail and Forums passwords are different however I just found out that I can use either one at SC Mail...!!

Observaton, your forums work fine in Vista/IE7+ by the way.

Added later...sorry I thought I was posting to the Mailhosts forum...my mistake, please move it, thanks.

Edited by Ex_Brit

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just decided to set up my hotmail account in Spamcop mail.

<snip>

Then I went to Mailhosts and entered it there and was told emails sent....still waiting 3 hours later.

Not on Hotmails own servers either. (tt's a grandfathered account, so I can pop it.)

<snip>

...Please see thread "No Email reply" in this Forum.
Added later...sorry I thought I was posting to the Mailhosts forum...my mistake, please move it, thanks.
...Done!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks..I'll wait a while longer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just decided to set up my hotmail account in Spamcop mail. I hope I did it the right way by entering it in Tools/Spamcop Tools/Pop Servers ... popgate.cesmail.net ... hotmail sign-in and password. Then I went to Mailhosts and entered it there and was told emails sent....still waiting 3 hours later.

There are numnerous timezones involved here, so not sure of the correlation ... but "3 hours later" and the time showing as posted ... could be related to a dropout issue as seen in the "Reporting Server Status" graphic/link ....???? Srtting up the "e-mail account" thing would be handled on JT's systems, east coast, U.S. .... the MailHost configuration of your Reporting Account would be handled on the IronPort systems, west coast, U.S. ....

Just disovered something interesting by the way; y pamcop mail and Forums passwords are different however I just found out that I can use either one at SC Mail...!!

Shouldn't be possible .... different computers, different software, although located within the same datacenter, the last I knew this server was actually a few rows away from where he'd spend most on-site time (the e-mail side of the house)

Observaton, your forums work fine in Vista/IE7+ by the way.

On the other hand, a couple of folks have complained a lot over in the IPB support Forums, of course with the appropriate "works fine here" from other users also .... some folks stating that the lastest version of Safari crashes constantly, but again, others with no problems, some withh 'every now and then' (and noting that several of the IPB staff do their development work on Macs) ..... same deal woth FireFox ... it's gatting harder and harder thee days to be browser complaint with so many attemptung to "meet the standards" (but in their own way) ... <g>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooops! I had my MSN Hotmail Junk Mail Filter settings not only on high, but to delete anything immediately...full apologies offered if anyone heard my cursing yesterday.

:lol::blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×