Jump to content
Sign in to follow this  
jajoh

Not delisting?

Recommended Posts

Hello!

One of our MX's (213.212.33.23) have been snagged by the spam trap BL.

For the time being i am going to assume it is because an auto responder, in conjunction with a forged sender which happened to be a spam trap address, no big deal there.

WHat i cant really understand is the text i see when i look up my host,

"f there are no reports of ongoing objectionable email from this system it will be delisted automatically in approximately 2 hours."

But, that text has been there for about 24 hours now, and according to the counters, no more occurances of spam traps have been reported.

Am i missing something in the De-list policy?

Yes, i know i could use the "expidite" function, buuuut i would like to reserve that for if this happens again when people are actually _working_ (Vacation times here)...

Thankful for any help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is not my area of expertise, but I think sometimes the 'mirrors' are out of whack with what actually is happening with the scbl.

Re: the expedite function. That is only to be used if you are positive there is a mistake or that you have fixed the problem. If it turns out that it was not a mistake or the problem was not fixed, then you can not use it again. So if your working_people need email, then you had better fix the auto responders before they get back from vacation - people are out of the office for other reasons and the expedite function will only work once.

Miss Betsy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×