Jump to content
Sign in to follow this  
enigma

[Resolved] Webmail too slow?

Recommended Posts

Hi !

I dont know if this is due to the increase in spam but the webmail is too slow. Im waiting 10sec to open the 'Compose' window and after I insert the name there's no automatic lookup in the contacts to autofill the address.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't duplicate. Hit Compose and didn't have time to think the 'number 1' in starting my count down .... window popped up as requested ... working with a new account, no data populated, so no idea on your second issue ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can't duplicate. Hit Compose and didn't have time to think the 'number 1' in starting my count down .... window popped up as requested ... working with a new account, no data populated, so no idea on your second issue ...

Thanks for your quick reply. I cannot also download zip files. Winzip tells me that they're corrupted. Working with new IE7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Working with new IE7

Maybe IE7 is the issue. Being so new, most folk aren't likely to be working with that browser yet.

Can you try another browser - say Firefox - and see if you still have the issues?

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

No findings so far. Firefox is also doing the same thing. I get my attachments in zip corrupted. The new thing (besides the IE7 installation) is that I enabled the Push technology from my new cell phone (via IMAP). Can this have such a side effect?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I just uninstalled IE7 and everything is back to normal now

Nothing personal, no bashing ... however ... I have to say that's been pretty hard to believe that the work has gone on for so log on that application, yet .... I've taken to simply sliding over all the IE7 complaints in the various Forums I monitor .... I have no idea why, but they all seem to read the same way for the most part .... basically "your web site doesn't work with IE7 .. you need to fix it" ...????? It's just seeing this over and over in reference to so many different applications, it's just so hard to believe that everything else in the world is so broken ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I just uninstalled IE7 and everything is back to normal now
...Thanks for returning here with the good news! Based on this reply, I am marking this topic as "Resolved." :) <g>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×