Sign in to follow this  
Followers 0
Ellen

Mailhost problem fixed --

4 posts in this topic

Julian discovered a small problem with the mailhosts logic which apparently started early today (perhaps last nite) which was preventing the system from sending the confirmation message after a probe mail was copy/pasted or forwarded back. The problem has been fixed and you should be able to resend the previous probe mail. If you encounter problems please let us know. Sorry for the problem.

Please post any problems with mailhosts in the already started topics.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Julian discovered a small problem with the mailhosts logic which apparently started early today (perhaps last nite) which was preventing the system from sending the confirmation message after a probe mail was copy/pasted or forwarded back. The problem has been fixed and you should be able to resend the previous probe mail. If you encounter problems please let us know. Sorry for the problem.

Please post any problems with mailhosts in the already started topics.

and in reference to your "Please post any problems with mailhosts in the already started topics" .... this posting was not made in http://forum.spamcop.net/forums/index.php?showtopic=723

In conjunction with previous complaints / suggestions about the Pinned items, this post had already slid off the first page of this particular Forum.

Would you (as I haven't seen Julian posting much lately) then respond to my last post on that above referenced Topic (and admitting that due to the above, I had not seen that you had in fact posted this info here.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ancient Topic found in the Reporting Forum during some clean-up action .. moved to the MailHost Forum (which was created after this Topic had started)

Share this post


Link to post
Share on other sites
and in reference to your "Please post any problems with mailhosts in the already started topics" ....  this posting was not made in http://forum.spamcop.net/forums/index.php?showtopic=723

In conjunction with previous complaints / suggestions about the Pinned items, this post had already slid off the first page of this particular Forum.

Would you (as I haven't seen Julian posting much lately) then respond to my last post on that above referenced Topic (and admitting that due to the above, I had not seen that you had in fact posted this info here.)

5330[/snapback]

??????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0