Jump to content
Sign in to follow this  
Wazoo

Multiple issues - announcements buried

Recommended Posts

A bit of a mess at present .... Forum post describing status of the various WebMail applications are buried in a Topic/Discussion .... Parsing & Reporting issues still made only to some newsgroups .... combination post made here to bring these things into the light for those looking for status on these things ...

From http://mail.spamcop.net/news.php

Oct 2, 2007

[11:37 EDT] All servers are now running the new IMAP software. If you experience any problems, please visit this forum post for more information.

[11:35 EDT] POP service was down for a few minutes, but should be functional again.

Oct 1, 2007

[15:40 EDT] We are finalizing the IMAP upgrades today. IMAP service (including webmail) may give errors if you access your e-mail during the upgrade. If you see errors, please try again later today. Both webmail and external IMAP servers (mail.spamcop.net/imap.spamcop.net) will be upgraded by the end of the day.

Sep 28, 2007

[17:43 EDT] Webmail is back up.

[17:11 EDT] Temporary Webmail outage for a few minutes. Sorry for the inconvenience. E-mail can still be accessed through POP or IMAP.

[16:14 EDT] The 'Release & Whitelist' function stopped working after an upgrade to the Webmail backend servers. This should no longer be a problem. The server upgrade addressed some previously reported problems, and should also bring a large speed increase. More information is available in the forum. Please report any strange behavior with Webmail to support[at]spamcop.net.

Forum posts that appear to include new data;

http://forum.spamcop.net/forums/index.php?...ost&p=59900

I ran a batch rebuild on everyone's account. Most of the IMAP errors and missing folder problems that were reported are fixed now. So, once again, if you have any troubles with IMAP access after now (3:20pm EDT), send another e-mail off to support[at]spamcop.net. Problem reports sent earlier today will not get a response since there were so many.

-Trevor

I think http://forum.spamcop.net/forums/index.php?...ost&p=59740 is also updated to show 'current' status, but the "UPDATES" are undated ...????]

From the newsgroups;;

From: Ellen

Newsgroups: spamcop,spamcop.help,spamcop.geeks

Subject: System slow response and other errors

Followup-To: spamcop

Date: Tue, 02 Oct 2007 19:03:39 -0400

Message-ID: <fduipk$tk9$1[at]news.spamcop.net>

NNTP-Posting-Date: Tue, 2 Oct 2007 23:04:20 +0000 (UTC)

We are encountering some system issues which appear to be caused by

switch problems in the colo. Operations is aware of the issues and theyt

are working the problem. Sorry for the inconvenience.

Ellen

SpamCop

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×