Jump to content
Sign in to follow this  
kae

[Resolved] Did anyone else just loose their entire Inbox?

Recommended Posts

My webmail connection just refreshed and my entire Inbox is gone! Just wondered if anyone else experienced this or if it's just me. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm..... Well, I noticed this error on my Outlook 2003 client:

Mailbox is in inconsistent state, please relogin.

Protocol: IMAP

Server: imap.spamcop.net

Port: 993

So, I shutdown the outlook client, got interrupted by my daughter and had to help her with her math homework for about 20 minutes, and then when I started my outlook client the email came back.

My webmail.spamcop.net client still showed no email in the Inbox (even when Outlook showed email in the Inbox), so I logged out of webmail and back in and the Inbox was back.

I started seeing Outlook error messages back when the new mail server code went in, but most of them have been timeout messages. I reported them, but didn't give them too much more thought since they only seemed to be timeout messages.

In any case, my Inbox is still intact and no messages appear to be lost. Crisis averted. :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites
...In any case, my Inbox is still intact and no messages appear to be lost. Crisis averted. :blush:
What a relief - we know that feeling :) . Marking resolved with this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×