Jump to content

Boo

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Boo's Achievements

Newbie

Newbie (1/6)

0

Reputation

  1. Just got back home - haven't done anything new, but all SpamCop pages are loading as normal. No idea what's changed, but all's well again 👍
  2. My IP address via WiFi is blocked from access to all SpamCop related websites (including this forum). If I access via my phone's data plan (or VPN) however, there's no issue. I can send spam reports &/or login successfully. Could anyone kindly inform me whether there is an outage / fault on SpamCop, or is there something related to my personal IP address that needs resolving? I was only able to find one post vaguely related to this issue. Many thanks.
  3. I've just searched Error 403 on the forum and found this post, as my IP address via WiFi is blocked from access to all SpamCop related websites (including this forum). If I access via my phone's data plan (or VPN) however, there's no issue. I can send spam reports &/or login successfully. Glad (or frustrated) to see it's not an issue with me alone. Hopefully this gets sorted soon (obviously).
  4. Well .... I do believe the reporting has worked (for now), unless there's a very strange coincidence going on. I've managed to send in all of up to 20+ spams a day recently, then suddenly ..received the very last one at 4am Friday. Not a single one getting to my email provider. I don't suppose it'll last too long, but THANK YOU SpamCop !!!! By the way - it's Boothy99 here. I changed my email address for original account, but after repeated attempts at asking to re-send the confirmation email for me to click on, I've not received anything (checked every folder in Gmail including spam - nothing). Not received a reply from an administrator as yet after clicking the contact button.
×
×
  • Create New...