Jump to content

Error when pasting message into reporting side (too large?)


btech
 Share

Recommended Posts

For the life of me, I can't figure out why I keep getting the error that the message I'm submitting is too large on this one... it's small. (I removed all the personal IP/hostname info)

Return-Path: <0.majestic40[at]kleczyk-azp6e8d>
Delivered-To: x
Received: (qmail 13613 invoked from network); 13 Aug 2009 12:29:10 -0000
X-spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.4 (2008-01-01) on filter8
X-spam-Level: ***
X-spam-Status: hits=3.6 tests=FORGED_MUA_OIMO,SPF_HELO_PASS version=3.2.4
Received: from unknown (192.168.1.107)
  by filter8.cesmail.net with QMQP; 13 Aug 2009 12:29:10 -0000
Received: from x (x)
  by mx70.cesmail.net with SMTP; 13 Aug 2009 12:29:10 -0000
Received: from d90-141-78-153.cust.tele2.pl ([90.141.78.153]:26723 helo=kleczyk-azp6e8d)
	by x with esmtp (Exim 4.69)
	(envelope-from <0.majestic40[at]kleczyk-azp6e8d>)
	id 1MbYKQ-0000eK-Ua
	for x; Thu, 13 Aug 2009 06:18:43 -0500
Received: from [11.121.130.203] (helo=axbszbudxyzwp.xmkurqp.org)
	by kleczyk-azp6e8d with esmtpa (Exim 4.69)
	(envelope-from )
	id 1MMSFS-0334gr-G2
	for x; Thu, 13 Aug 2009 12:18:43 +0100
From: "Terrell Couch" <0.majestic40[at]kleczyk-azp6e8d>
To: <x>
Subject: 6 more vacant positions. 2-5 hours per day
Date: Thu, 13 Aug 2009 12:18:43 +0100
Message-ID: <1052448575.GJI9PMZS874968[at]xqeccq.hwiidcs.info>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
	charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3 (Normal)
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2911.0)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2741.2600
Importance: Normal
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - x
X-AntiAbuse: Original Domain - x
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [47 12] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - kleczyk-azp6e8d
X-SpamCop-Checked: 
X-SpamCop-Disposition: Blocked SpamAssassin=3

Greetings,

Our Company is ready to offer full and part time work in your region. We are among top managing companies in North America and Europe. 


If you are interested in career growth and good salary, send your resume ONLY to the Company’s email address:  career[at]dia-company.net


Reply only via corporate email, so please just use this one for further contact and correspondence:  career[at]dia-company.net


With best regards,
HD department
DIAGROUP
http://dia-company.net

Any ideas why this message won't parse?

Edited by btech
Link to comment
Share on other sites

For the life of me, I can't figure out why I keep getting the error that the message I'm submitting is too large on this one... it's small. (I removed all the personal IP/hostname info)

<snip>

...Sorry, not a clue, it works perfectly well for me: http://www.spamcop.net/sc?id=z3216466715z2...f416478fc92d39z. I'd suggest you contact the SpamCop Deputies (deputies[at]admin.spamcop.net) on this one. Good luck!
Link to comment
Share on other sites

GRRR!!!!! Between this and spam that slips into my inbox, I'm havin all kinds of issues lately.

Did you catch what they tried to do on the header spoof?

Received: from [11.121.130.203] (helo=axbszbudxyzwp.xmkurqp.org)
	by kleczyk-azp6e8d with esmtpa (Exim 4.69)
	(envelope-from )
	id 1MMSFS-0334gr-G2
	for x; Thu, 13 Aug 2009 12:18:43 +0100

That'a DoD IP. lol

Link to comment
Share on other sites

Any ideas why this message won't parse?

(Way back) in the past, this was an error condition usually brought on by some non-printable control characters within the header. However, just as Steven states, copying off what you provided and pasting that into the web-form works just fine from here. Conclusion at this point would be that whatever characters that exist in the original e-mail didn't make the cut/paste/manipulation of the Forum post. Can only suggest trying to do a compare between what got posted and what the actual e-mail loks like.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I can reproduce this problem. I pasted your spam e-mail into the SpamCop web form and received the too much data error. Note, that I used Internet Explorer 6.0. The problem is a unicode character for the apostrophe in the following line "...ONLY to the Company’s email address..." of the spam e-mail.

See my forum topic "Incorrect 50k Data Limit in Single E-Mail Error, Web Page Submittal Form".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...