Jump to content

[Resolved] POP3 email collection broken


chrism
 Share

Recommended Posts

I have my Spamcop account set up to collect mail from my ISP by POP3 (because my ISP, Demon Internet in the UK, does not support mail forwarding). No e-mail has been collected for several hours now, but the "Configure External POP3 Servers" page in Webmail shows no errors.

I've reported the issue using the "Problem" screen in Webmail.

Chris

Link to comment
Share on other sites

I don't receive a ton of mail on my POP3 account, but I can more or less confirm this. I've had mail sitting in there since 13:20 GMT (it's now 14:50 GMT); it never takes this long to POP off under normal circumstances. So the POP service definitely appears to be on the fritz.

Edited by ViRGE
Link to comment
Share on other sites

I don't receive a ton of mail on my POP3 account, but I can more or less confirm this. I've had mail sitting in there since 13:20 GMT (it's now 14:50 GMT); it never takes this long to POP off under normal circumstances. So the POP service definitely appears to be on the fritz.

I can also confirm the problem for both popping YAHOO and GMAIL.

Last mail appears to have come in at about 7:41 US Eastern.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...