Jump to content

smtpsend connection error from smtp server (550 No expected reply from SMTP)


emanmb
 Share

Recommended Posts

I'm getting this message when trying to report spams.

"Cannot send mail:smtpOpen: smtpsend connection error from smtp server (550 No expected reply from SMTP)

Leave this page open and try 'reload' in a few minutes"

I refresh the page later and SOMETIMES it works and report is sent but it isn't working presently.

Link to comment
Share on other sites

I'm getting this message when trying to report spams.

"Cannot send mail:smtpOpen: smtpsend connection error from smtp server (550 No expected reply from SMTP)

Leave this page open and try 'reload' in a few minutes"

I refresh the page later and SOMETIMES it works and report is sent but it isn't working presently.

I'm getting the same message.

It's also taking a long time to load pages on the forum. The TTL of forum.spamcop.net is very low which causes my browser to have to look the name up every few minutes (or seconds) and lookups are taking a long time for some reason. Maybe spamcop is under a ddos? :(

Link to comment
Share on other sites

I'm getting this:

Cannot send mail:smtpOpen: smtpsend connection error from smtp server (550 No expected reply from SMTP)

Leave this page open and try 'reload' in a few minutes

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

It's also taking a long time to load pages on the forum. The TTL of forum.spamcop.net is very low which causes my browser to have to look the name up every few minutes (or seconds) and lookups are taking a long time for some reason. Maybe spamcop is under a ddos? :(

When I posted my post above, only cwg's post were visible...

Something fishy is certainly going on...

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

I'm getting this message when trying to report spams.

I'm getting exactly the same thing now. Sometimes it works normally after the suggested reload, sometimes I get the same error message the second time as well.

It is now many hours after the initial posting, is anything being done? Or, is there a 'fix' in the works? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

When I posted my post above, only cwg's post were visible...

Something fishy is certainly going on...

:unsure:

Fishiness is bumbling me. Merged with existing thread, after a false start (merged first to wrong thread :blush: ) I lost track of who was what in order to notify. Sorry.
Link to comment
Share on other sites

Fishiness is bumbling me. Merged with existing thread, after a false start (merged first to wrong thread :blush: ) I lost track of who was what in order to notify. Sorry.

So I just happened to be in the wrong place, at the wrong time... :D

Seems like the 550 error is gone though, haven't seen it in several days now. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...