Jump to content

Reporting problems today?


mrmaxx
 Share

Recommended Posts

Trying to report spam that has been held, but it's just sitting there spinning when I click on "Unreported spam saved: report now". Not sure if it's SpamCop or corporate firewall trying to block me from reporting spam on company time. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...For what it's worth, the graphic on the top right (large image version -- click here) shows some huge, acute spikes in both spam submitted (15- 30 messages per second) and reports sent (12- 25 messages per second).

Well, I'm still not sure whether it was a temporary SC problem or a problem with the firewall at work... :D I was able to process my spam when I got home, so it could have been a SpamCop problem or it could have been a firewall problem. *shrug* Guess I'll have to wait and see. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

It would seem this might be ongoing?

After a long delay, I just now got this:

Parsing header:

got sigalarm, taking too long to process, aborted.

Perhaps you can wait a few minutes and reload?

A tracking URL came with that messages, and when I clicked on that, the spam report was already parsed to go.

http://www.spamcop.net/sc?id=z5356883948z1...8bcf49acaeccf9z

I should add that the site was sluggish from the get go. Along the way I did several reloads on "held mail" and "report spam" tabs just to get to the parsing time-out point. Although two other reports went smoothly.

Edited by silentlarry
Link to comment
Share on other sites

Actual error message is:

got sigalarm, taking too long to process, aborted.

Perhaps you can wait a few minutes and reload?

Several times daily, the system hangs after submitting spam. After letting it timeout, I receive a message about processes taking too long to terminate.

Link to comment
Share on other sites

Actual error message is:

got sigalarm, taking too long to process, aborted.

Perhaps you can wait a few minutes and reload?

First one went through then hung on second just getting this "swirly thing" waiting

Then

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.e2c1093d.1340739077.1f472fd1

Also not getting replies back from spam sent back by email

Edited by petzl
Link to comment
Share on other sites

Just to add another reference number:

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.c384317.1340844240.e3778134

Doesn't seem like this issue is getting much attention. :(

Lucky for me I get only a few spams a day.

Link to comment
Share on other sites

Just to add another reference number:

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.c384317.1340844240.e3778134

Doesn't seem like this issue is getting much attention. :(

Lucky for me I get only a few spams a day.

Second day now SpamCop reporting broken only working on occasions

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.dac1093d.1340851524.2191ed6

Edited by petzl
Link to comment
Share on other sites

Yep, I'm having problems with the web submission too - super sluggish (maybe 5-6 minutes to process two).

Now going into third day

got sigalarm, taking too long to process, aborted.

Perhaps you can wait a few minutes and reload?

Link to comment
Share on other sites

Richard W confirmed in NGs (Date: Thu, 28 Jun 2012 17:57:30 -0600 or 28 Jun 2012 23:57:30 GMT) that an emergency database promotion was underway, (SC processing off-line) had been for an hour and a half, overshooting the engineering estimate but noting the procedure usually took four hours. Looks like it came back up about 20 mins - half an hour after he posted that.

So, hopefully all back to normal, for some approximation of normal.

Link to comment
Share on other sites

I'm not seeing timeouts, but there are long delays.

I'll tell the engineers that the problem is still with us.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

I am still seeing problems.

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.676d19b8.1340969525.cc4d2bb

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.676d19b8.1340969550.cc53ea6

Link to comment
Share on other sites

Same here.

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.364d1160.1340977801.1f8f8448

I am still seeing problems.

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.676d19b8.1340969525.cc4d2bb

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.676d19b8.1340969550.cc53ea6

Link to comment
Share on other sites

Something is wrong.

I'm seeing huge delays in SpamCop's response, and another user has reported a "Gateway Timeout."

I'm alerting the systems guys.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

Hi

I have been regularly getting a reporting error - browser cannot connect to the webpage - when trying to complete a spam report. When logged in the spam shows as ready to report but the same connect error displays. This is not constant, but frequent enough now to be a nuisance.

Rgds

Keith

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...