Jump to content

Reporting problems today?


mrmaxx
 Share

Recommended Posts

  • Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

It's an intermittent problem for me. One minute SpamCop is working fine, and the next minute, not.

All very strange

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

Yes broken again!!

Got through but took too long

http://www.spamcop.net/sc?id=z5361850142ze...f93b90d30e99e0z

Link to comment
Share on other sites

The problem has never gone away since it started about a week ago.

From just a few minutes ago

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.676d19b8.1341061277.107b1623

Looking at the daily usage graph you can see some real spikes when the system does come back for a few minutes.

Link to comment
Share on other sites

And now, I just emailed in three spam messages and they came back as fast as normal and I was able to submit the reports as normal.

Still have two spams in "report now" mode since yesterday

Seems timing is everything?

Seems to me the problems arose the same time as the Graph fell over?

Link to comment
Share on other sites

Gateway Timeout problem has been occurring for the past 3 to 4 days preventing the ability to report spam.

Copy of the message being received:

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.67440317.1341153759.53d53460

Also, I have noticed that processing time has increased, taking upwards of 10 to 15 minutes to receive the reporting email.

Problem is also effecting filing reports via the website as well which times out also.

Edited by spamh8ter
Link to comment
Share on other sites

Please keep reporting the problems you have.

Whatever is causing the slowdowns and timeouts is not obvious. An ever increasing number of engineers are being brought in on this. Even an equipment upgrade didn't help.

Sorry for all the trouble.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

.

Link to comment
Share on other sites

Please keep reporting the problems you have.

Whatever is causing the slowdowns and timeouts is not obvious. An ever increasing number of engineers are being brought in on this. Even an equipment upgrade didn't help.

Sorry for all the trouble.

- Don D'Minion - SpamCop Admin -

- Service[at]Admin.SpamCop.net -

.

Latest result:

"Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.4cf4c541.1341205373.1abfbc1e"

... and prior to that, after many different attempts, all the other failure/error messages other users have reported here. Basically, I have not been able to complete the reports of anything submitted after early-morning on June 29th.

But then I went back to the other tab to try again just before posting this message, and a few of those earliest submissions came up to report, after about a 3 minute wait from the time the 'Report Now' link was clicked upon. However, those submissions were now more than 48 hours old, and invalid. I was then able to complete the remaining backlogged sumissions, and they seemed to come up a bit quicker, and were completed without further incident.

And finally, I submitted a few more newer spam messages, and they still seem to be taking much longer to process and reach the reportable state (compared to when SpamCop was operating "normally").

So whatever the cause of the 'problem' is, it still seems to come and go at random times.

Edited by Fonman805
Link to comment
Share on other sites

before I can fill a web report, but the refresh page take a long time and often complete in a timeout.

Now I cannot fill the report as pressing "Process spam" button end in:

An error occurred while processing your request.

Reference #97.ed01597.1341209632.66cf1f97

even worse than before, but hitting reload back to the old situation

Edited by efa
Link to comment
Share on other sites

The system keeps recycling on and off. First thing this morning it was on but now is off.

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.1e6a0317.1341224400.90d6d780

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.1e6a0317.1341224714.90da2409

Edited by hjp
Link to comment
Share on other sites

The system keeps recycling on and off. First thing this morning it was on but now is off.

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.1e6a0317.1341224400.90d6d780

Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.

Reference #1.1e6a0317.1341224714.90da2409

Not sure how things are set up, but it almost sounds like maybe a bad network switch or router to me. Now since I know next to nothing about the way SpamCop works, I may be talking through my hat, but ISTR that SpamCop reporting works off of Akamai's server farms, so I wonder if maybe there isn't something going on with Akamai or something?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...