Jump to content

Getting a 404 Not Found error


Recommended Posts

Hi guys. When at this url:

http://webmail.spamcop.net/horde/imp/mailbox.php

I get this error message:

"Not Found

The requested URL /horde/imp/mailbox.php was not found on this server.

Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch Server at webmail.spamcop.net Port 81"

And when I try logging on through your website by hitting the "webmail" tab, I get this message at the url http://webmail.spamcop.net/ :

"No site configured at this address"

What's up? Am I the only one experiencing this?

If someone could look into it for me, I'd really appreciate it.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hi guys. When at this url:

http://webmail.spamcop.net/horde/imp/mailbox.php

I get this error message:

"Not Found

The requested URL /horde/imp/mailbox.php was not found on this server.

Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch Server at webmail.spamcop.net Port 81"

And when I try logging on through your website by hitting the "webmail" tab, I get this message at the url http://webmail.spamcop.net/ :

"No site configured at this address"

What's up? Am I the only one experiencing this?

If someone could look into it for me, I'd really appreciate it.

Thanks!

Sydney Australia here

I get both connections you mention

Probably your ISP?

Link to comment
Share on other sites

Hi there. Thanks for replying. I'm making it on to other sites just fine though - including the squirrelmail location for my hosted webmail (where it ends up *before* it's filtered by SpamCop).

Is there another reason I might get such errors?

Every now and again the server does go down I wait 30 minutes and try again?

Link to comment
Share on other sites

I browse to https://webmail.spamcop.net/horde/imp/ and get the following response:

"Couldn't execute first query."

Same goes for the http version for me presently.

Strangely, this is only happening with Firefox on my laptop. Chrome and IE seem to be working okay :/

Do a scan for Malware (Search & destroy) and Virus scan

FireFox can be reset to it's default by

Help/TroubleShooting Infomation

Then click reset FireFox

https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-...x-most-problems

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...