Jump to content

[Resolved] Can't login to webmail / IMAP 19Aug2006


Recommended Posts

Entering the topic a bit late, but do not see any resolution posted so will simply add my current status.

POP, IMAP and WebMail are all working for me.

Last message received via POP was stamped:

Received: from unknown (xxx.xxx.xxx.xxx)

by blade6.cesmail.net with QMQP; 19 Aug 2006 21:31:11 -0000 - Not counting the test I just did.

Hopefully it is working for everyone else.

Timing, timing, Wazoo's post shows up while I am writting this.

Link to comment
Share on other sites

Anyone still having issues?

Not with the servers, just with the frequent outages and the lack of an effective way for all of us end users to "page JT" on Saturdays, in that we've had two recent Saturday outages. Additional people need to be trusted with the secret phone number. These outages have been mid-day, so it's not like it's at 2:00am when we'd expect him to be sleeping.

Furthermore, there's nothing about this posted on the "System news" on the webmail login page. There should be some sort of confession/explanation there or at least a promise that one will be posted. If he keeps this up, he's going to lose customers...it's that simple.

DT

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...