Jump to content

Report History Truncated


Telarin
 Share

Recommended Posts

I just logged in to view my report history (to get a list of IPs that don't want reports so I can add them to my personal BL), and everything reported priort to 9:39 AM Spamcop time is gone. There is no "next page" link on the page at all. Anyone else have there report history disappear like this?

Link to comment
Share on other sites

The feature you mentioned, although titled "Report History", is more properly called the "View recent reports" feature, which can be accessed via the "View recent reports" Link on the "Past Reports" Tab, or directly via http://www.spamcop.net/mcgi?action=showhistory, http://members.spamcop.net/mcgi?action=showhistory, or http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=showhistory (depending on which site you're using). My account is experiencing the same symptom, in that only the first page shows up, and there is no link available for viewing subsequent pages (of older Reports). More specifically, there is absolutely nothing but a newline between the last 'No reports filed</div>' and '<div id="footer">'. I have just emailed a SpamCop Admin via service[at]admin.spamcop.net to look into this issue for us.

Edited by Jeff G.
Link to comment
Share on other sites

per newsgroup postimg;

From: Frank Ellermann

Newsgroups: spamcop

Subject: Re: past reports

Date: Wed, 11 Oct 2006 01:35:08 +0200

Message-ID: <452C2E2C.710F[at]xyzzy.claranet.de>

References: <452BE5CD.4CFA6818[at]nopspam.invalid> <eggud0$o7s$1[at]news.spamcop.net>

WazoO wrote:

> Anything "known" at this point can be found at

> Report History Truncated

> http://forum.spamcop.net/forums/index.php?showtopic=7232

If you're on the "?action=showhistory" page with the last

10 reports, you can see the next 10 by adding "&offset=10"

(etc.). The old function is still there, only the direct

link was removed so far.

Frank

Link to comment
Share on other sites

That's a fine workaround, but the part of the page that is supposed to actually DISPLAY the link to http://www.spamcop.net/mcgi?action=showhistory&offset=10 or http://members.spamcop.net/mcgi?action=sho...y&offset=10 or http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...y&offset=10 is still missing, and therefore broken.

And no, there is no link to http://www.spamcop.net/mcgi?action=showhistory&offset=20 on http://www.spamcop.net/mcgi?action=showhistory&offset=10 either (for example). :(

Link to comment
Share on other sites

Not sure if I know what you are saying or not, but will report my experience:

http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...amp;offset=1540 works for me and displays reports Submitted: Thursday, July 13, 2006

Anything larger than offset=1540 yeilds "Nothing found"

Note: offset between 10 and 1540 in increments of 10 all work and display the corresponding reports

Link to comment
Share on other sites

To restate the problem for clarity (at least my clarity)

The "Past Reports" link works fine with the exception that it only allows for displaying the first page.

The link to go the the next oldest page of past reports has disappeared.

The reports are still there and can be accessed, BUT must be done using the complete url as follows:

http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...amp;offset=10 (for page 2)

http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...amp;offset=20 (for page 3)

etc up to

http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...amp;offset=1540 (for page 154)

anything beyond offset=1540 results in "Nothing Found"

At least that is my experince.

So we have a work around, but it is a real pain.

Don has submitted a Bug Report to get the problem fixed.

Link to comment
Share on other sites

... etc up to

http://mailsc.spamcop.net/mcgi?action=show...amp;offset=1540 (for page 154)

anything beyond offset=1540 results in "Nothing Found"

At least that is my experince. ...

I believe it was StevenUnderwood who once alerted me to this being 90 days, rather than a specific number of reports/pages. Which certainly holds true for the date of posting your result initially, in comparison to the earliest date found. What a relief, all of us in the office can put our shoes and socks back on now.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

So it seems, but I don't know about anyone else, it takes around 3 minutes for that page to load. Methinks Ironport needs to invest in better/more servers.

Even "report immediately and trash" a page load of spam on mailsc.spamcop.net is hit and miss these days. I often have to refresh the page to see if they actually went as it sometimes refuses to clear on its own.

:(

Link to comment
Share on other sites

Yeah, it seems to take a while to load the first page, but once it is loaded going back and forth from page to page is much faster. Perhaps its the delay in loading those pages of the database from disk to memory. They're handling a lot of data, so not sure what they could do about that other than moving to a cluster capable database system like MS SQL or Oracle and offloading those particular functions to read only nodes on the cluster.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...