Jump to content

[Resolved] SC Servers Down?


Recommended Posts

None of my email clients can connect with SC servers.

Although there was a dip seen in the Reporting System Starus graphic/link, thus was posted into the E-Mail systems & Account Forum section, so .....

07/10/07 17:09:26 Slow traceroute webmail.spamcop.net

Trace webmail.spamcop.net (216.154.195.51) ...

66.35.174.130 RTT: 64ms TTL:170 (suw02.gig3-0.edeltacom.com probable bogus rDNS: No DNS)

216.154.207.13 RTT: 69ms TTL:170 (suwC1-gig3-5.qualitytech.com probable bogus rDNS: No DNS)

216.154.207.22 RTT: 96ms TTL:170 (suwE1N-gig1-1-4.qualitytech.com probable bogus rDNS: No DNS)

216.154.195.51 RTT: 72ms TTL: 50 (webmail.spamcop.net ok)

07/10/07 17:09:57 Browsing http://webmail.spamcop.net/

Fetching http://webmail.spamcop.net/ ...

GET / HTTP/1.1

Host: webmail.spamcop.net

Connection: close

HTTP/1.1 200 OK

Date: Tue, 10 Jul 2007 22:09:41 GMT

IMP login stuff snipped ...

webmail.spamcop.net appears 'up'

imap.spamcop.net appears 'up'

mail.spamcop.net appears 'up'

quick assumption, you tried to hit (something) during a possible re-boot?

Or else, add some specific data to identify just what isn't responding for you ...????

Link to comment
Share on other sites

It coincidentally started in Vista right after "Update Tuesday" and a reboot.

It seems to be working now. Could have been anything I guess, even my ISP, which wouldn't surprise me one little bit.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...