Jump to content

Broken Spamcop Link


Recommended Posts

In https://www.spamcop.net/denied.shtml, "Check the Help forum first ..." points to "http://forum.spamcop.net/forums/index.php?" which comes up with "Sorry, there is a problem
The page you requested does not exist
Error code: 1S160/2"

For some reason, I can't log in. Maybe I'm trying the wrong username, but I tried 3 variations, but even resetting the password for each variation results in "No user found for input:..."

Link to comment
Share on other sites

Thinks for finding the broken link.  Years ago spamcop.net and forum.spamcop were tightly linked by ownership and maintenance.  Several years ago when the old forum application became clunky and unmaintainable it was moved and migrated to new forum software. Many link internal and external, broke and old destinations lost. Also the issue may be the process was designed for the defunct email system.

If you still can't login, I suggest service@admin.spamcop.net and if that fails try <Browser> -> <Staff> Richard W

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...