Jump to content

Something called an SSL error ?


Tuddley3
 Share

Recommended Posts

I just recently re-installed Windows. Ever since I installed Mailwasher again, I can't seem to report anymore. Here is what happens when I try to process the mail...

Secure Sockets Layer (SSL) is a security related option. In Windows Live Mail (WLM) it can be enabled or disabled at Tools > Accounts (on Task bar), then Properties and the Advanced tab for each email account. I haven't used (or seen) Mailwasher for a few years, so I don't know if it has it's own SSL option or just uses the WLM options.

Link to comment
Share on other sites

I guess the newest version of WLM doesn't have the Advanted tab (Version 2009 Build 14.0.8089.0726).
On the Taskbar (above Toolbar) select Tools, from the dropdown menu select Accounts. Highlight the appropriate Mail account from the list, then click on Properties on the right. On the Properties display there are 5 tabs, Advanced being the furthest on right (last). On the Advanced tab are the option boxes for SSL, server ports, etc.

What is confusing me, is that before I formatted my HD, I had no problems

If any options were set differently before formatting than they are now, that could account for any current problems.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...