Jump to content

sendmail issues?


Recommended Posts

Starting...just now, whenever I try to send an e-mail via the web interface, I get the following error message:

There was an error sending your message: sendmail: service unavailable (69)

Happened repeatedly, on same and different messages. Never seen anything like this before.

Link to comment
Share on other sites

Starting...just now, whenever I try to send an e-mail via the web interface, I get the following error message:

There was an error sending your message: sendmail: service unavailable (69)

Happened repeatedly, on same and different messages. Never seen anything like this before.

Best contact JT:

support[at]spamcop.net, or click the "Problem" button on the top menu bar when logged in.

Appreciate an update, if you could, on how it turns out.

Link to comment
Share on other sites

There was an error sending your message: sendmail: service unavailable (69)

Server went down / service quit running.

Apparently, it didn't last long enough to be newsworthy. It could well have been a server undergoing maintenance / reboot at the time you were trying to send your e-mail.

Also noting that hti sis the only post in the Forum, nothing in the newsgroups, so it wasn't down for long apparently. Anyway, a test e-mail just now worked just fine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...